≡ Meniu

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA MSZ-HJ35, AC cu Inverter și 12000 Btu

Cei de la Mitsubishi sunt cunoscuți pentru mașinile lor bune iar divizia Electric a scos pe piață AC-ul Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA care te va ajuta să beneficiezi de o temperatură ok în orice împrejurare (că e vară sau iarnă).
Dacă Lancer Evo e una dintre cele mai tari mașini de curse (face față oricărei provocări) și acest aparat poate că e unul dintre cele mai bune aparate de climatizare de 12000 btu.

Aparatul acesta Mitsubishi MSZ-HJ35 are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri la încălzire ori la răcire.

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA MSZ-HJ35, AC cu Inverter și 12000 Btu

În comparație cu alte modele acesta vine cu motor Poki-Poki, mai exact acesta are o densitate și forță magnetică ridicate care te vor ajuta să economisești curent.
Capacitatea aparatului e de 12000 btu la răcire și circa 14000 la încălzire. Această capacitate te va ajuta să să faci o climă plăcută într-o cameră nu prea mare.
Zgomotul aparatului nu e prea mare, mai exact unitatea interioară are un zgomot de 43 decibeli, dar acest zgomot depinde în principal și de treapta ventilatorului (aparatul are 4 trepte).
Unitatea interioară arată bine și nu pot să nu remarc faptul că are o greutate mică de 9 kilograme. Poate că vă interesează tipul de filtru și de aceea trebuie să vă spun că e vorba despre unul de praf. Alți producători pun filtre Hepa, dar se pare că acesta știe el mai bine.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că are un cost de achiziție bun, că vine de la un brand de încredere, consumul de curent mic și că nu e zgomots (evident că cei 43 db sunt valabili pe cea mai ridicată treaptă).
Contra achiziției ar fi că nu are o clasă de eficiență energetică mai bună.

Acesta e un aparat pentru cei care vor să investească în ceva de firmă care să reziste și să-și facă treaba bine. Dacă alte branduri care fac AC-uri vin cu compresoare de la alte firme, acest model are compresor tot de la Mitsubishi.
Din clipul de alături poți vedea o scurtă prezentare a acestui produs și în special a aparatelor de aer condiționat de la acest brand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu