≡ Meniu

Motorola XT1524 Moto E New, smartphone la reducere

Motorola XT1524 Moto E e varianta 2015 a popularului telefon Moto E XT1021, iar acum e disponibil cu o reducere de 60 lei (redus de la 689 lei) la ofertă aici. Varianta veche era foarte apreciată având 4.3 stele de la clienți și de aceea m-am gândit să recomand acest model.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Ca noutăți vine cu un sistem de operare nou (Android 5), cu un design mai simplu, procesor quad core și o baterie mai mare… printre multe altele. Vă asigur că-și merită banii.

Motorola-XT1524-Moto-E-New

Caracteristici care te-ar interesa ar fi procesorul quad core (modelul anterior era dual core) Qualcomm Snpdragon 410, cei 1GB memorie RAM, că are 8GB spațiu intern (modelul vechi avea doar 4GB) și sistemul Android 5.
Ecranul e și el mai mare având o diagonală de 4,5 inci, iar sticla e una rezistentă.
Un alt lucru care poate te va încânta e că are radio. În trecut toate telefoanele aveau așa ceva, însă în ziua de azi acest lucru e destul de scump la vedere.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul (chiar e un telefon care stă foarte bine la acest capitol), prețul mic, fiabilitatea crescută, hardware-ul bun și că are Android Lollipop.
Contra achiziției acestui model ar fi că nu are rezoluție HD. Astfel, clipurile Youtube de tip HD nu vor fi disponibile. Despre soft trebuie s[ spun că mie nu-mi prea place noul Android, dar fiecare cu gusturile sale.

Deci, în cazul în care te interesează un model care să arate bine și să nu coste prea mult atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Alături am pus și o despachetare a modelului negru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu