≡ Meniu

Moulinex Home Bread Neo OW120130, mașină 500g

Moulinex Home Bread Neo OW120130 e recomandarea mea pentru persoanele care se hotărăsc să mănânce sănătos. Știm cu toții că pâinea e un aliment de bază, iar dacă e plină cu chimicale atunci acest lucru are repercusiuni negative asupra sănătății.
Având o capacitate de 500 grame se adresează familiilor mici ori celora care nu mănâncă prea multă pâine.

Nici nu aș putea spune că are un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care nu doar vine de la un brand de top, ci care are și o fiabilitate ridicată deoarece e realizat din materiale de calitate.

Moulinex Home Bread Neo OW120130, mașină 500g

Aparatul e unul ușor de curățat deoarece cuva are un înveliș anti aderent, același lucru fiind valabil și pentru paleta de frământare.
Cred că vedeți și din imaginea de mai sus că e vorba despre un aparat compact. Mașina putând fi depozitată oriunde, dar pe partea cealaltă are o capacitate mai mică.
În cazul în care vreți să știți mai multe despre nivelurile de rumenire atunci trebuie știut că există 3 niveluri. Iar, dacă vrei să faci diferite tipuri de produse de panificație atunci pentru acest lucru există 6 programe.

Pro achiziția unui astfel de aparat ar fi că nu costă mult, că vine de la un brand ok din punctul meu de vedere, că e ușor de folosit și că are setări multiple.
Contra ar fi că nu are o capacitate mai mare. Nu ar fi strica nici dacă ar fi venit cu mai multe accesorii la pachet, deoarece vine doar cu un accesoriu pentru frământat. Dacă vreți ceva cu o capacitate de până în 900 grame atunci vă recomand modelul OW11013.

Deci, dacă te interesează un model de mașină pentru făcut pâinea rapid atunci îți recomand modelul acesta. În ziua de azi e important și consumul aparatelor și de aceea trebuie să vă spun că acesta are un consum de 3 KW per pâine, conform unui utilizator.
Din clipul de alături putem vedea mai bine cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu