≡ Meniu

Nei NE3201, televizor de 80cm cu rezoluție HD

NEI NE3201 e un televizor românesc apărut de curând pe piață și care se adresează celora interesați de un model cu tuner digital și rezoluție HD (1366×768 pixeli). Nu e smart, dar acest lucru nu e neaparat e unul negativ deoarece în acest fel e mai simplu de utilizat.
Poate fi un cadou excelent pentru părinți ori pentru dvs dacă vreți ceva simplu cu care să urmăriți emisiunile preferate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și vine cu multiple porturi (de exemplu are 3 porturi HDMI).

Nei NE3201, televizor de 80cm cu rezoluție HD

Niște specificații cu care se mândrește ar fi rezoluția HD, tunerul HD, multitudinea de porturi și sunetul ok.
Ecranul e unul de 80 centimetri (transformare aproximativă din 32 inci) așa încât să poți vedea filme și emisiuni la co calitate bună. Imaginea nu e afișată cu lag întrucât are un timp de răspuns ok de 8 ms.
Pentru conectarea la un laptop vă puteți folosi de intrarea PC ori de unul dintre porturile HDMI. Iar, dacă vreți să vedeți diverse fișiere multimedia atunci trebuie știut că are player multimedia de bază.
Nu doar imaginea e bună, ci și sunetul deoarece are o ieșire de 2x60W.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție, fiabilitatea ok și că e ușor de folosit.

Dacă vrei un televizor care să corespunde nevoilor tale atunci modelul NE3201 ar fi recomandarea mea. Cei de la Nei comercializează aparatură încă din 1993 și se laudă că nu fac cele mai ieftine televizoare, ci fac aparatură care să vi se potrivească la prețul care vi-l permiteți.
Deci, ca să fiu clar acest televizor e unul vândut sub brand românesc și are toate caracteristicile necesare pentru ca dvs să puteți viziona posturi TV la calitate HD. Adică, are tuner DVB-C și T aș încât să nu vă trebuiască un aparat separat pentru recepționare canale HD de la cablu. Are inclusiv slot pentru card CI.
Poate că la un moment dat acest model nu o să fie disponibil și de aceea îți recomand ca alternativă Star-Light 32DM4000.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu