≡ Meniu

nJoy Hector 8, tabletă cu 3G și Android 4.4

Tableta nJoy Hector 8 e una destul de reușită deoarece are un raport preț/dotări bun. Chiar dacă autonomia de lucru e mică la navigare web prin 3G, în mod economic e bună (citit sau navigare web prin WiFi). Dacă o folosiți doar acasă, nu văd de ce ați avea nevoie de 3G, e suficient un router wireless în special dacă aveți alte gadgeturi wireless.

Costă destul de puțin de aceea nu impresionează la mai toate capitolele, dar la dotări și performanțe nu duce lipsă de aproape nimic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

nJoy Hector 8, tabletă cu 3G și Android 4.4

Procesorul Quad Core de 1.3 GHz poate fi suficient de bun ținând cont că sistemul de operare nu consumă mult, adică nu necesită cine știe ce configurații de vârf. În funcție de aplicațiile folosite . Ecranul de 8 inci IPS oferă o densitate bună a pixelilor deoarece rezoluția e una de 1280 cu 800 pixeli. În plus, are un spațiu intern utilizabil mai mic de 8GB și maxim 1GB RAM. Are două camere foto, cea frontală e de 2MP și cea principală e de 5MP. Pe lângă aplicații, voi puteți viziona filme, deschide fișiere text, foto etc. Procesorul grafic e unul Mali 400 MP2 care poate reda jocuri 3D și nu numai.

Pe lângă cele menționate are și tehnologie bluetooth pentru conectarea de periferice wireless. În pachet sunt incluse accesorii precum: încărcător, cablu de încărcare/date USB, cablul OTG (pentru conectarea unui stick USB, de exemplu) și manualul de utilizare. Aplicațiile preinstalate nu sunt așa de importante cât timp sunt gratuite și le puți instala și ulterior. Dotări suplimentare sunt: GPS-ul, suport pentru cartelă SIM și senzorii. Sistemul de operare Android 4.4.2 nu e la ultima versiune dar e satisfăcător.

Plusuri: are Android KitKat, ecran HD, conectivitate 3G, aplicații preinstalate destule, cameră frontală de 2 MP etc.
Minusuri: nu are o autonomie mare.

Bateria acestei tablete nJoy Hector 8 ține cam cât cea a unui laptop și poate pentru unii e satisfăcătoare. Spun asta în cazul în care nu o vreți pentru oraș sau școală, ci pentru acasă. Oricum, o tabletă nu poate înlocui un laptop, doar dacă e cu același sistem de operare (Windows 8.1).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu