≡ Meniu

nJoy Mist 10, tabletă cu ecran de 9.7 inci

Tableta nJoy Mist 10 e una cu ecran destul de mare și se poate observa ușor din numele ei. Poate că nu e cea mai portabilă tabletă dar cu siguranță e una foarte ieftine. Cele care sunt ceva mai scumpe oferă baterii superioare sau configurații cu consum redus. Mă refer la cele de la producători mai cunoscuți.

Alternative sunt modelele cu ecran mai mic sau mai detaliat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

nJoy Mist 10, tabletă cu ecran de 9.7 inci

Procesorul Quad Core al acestui gadget e suficient de bun, de aceea poate rula chiar și jocuri 3D. Chiar și jocurile 3D sunt de mai multe feluri, unele cer mai multe resurse iar altele mai puține resurse. Chiar și cu 1GB de RAM, multitaskingul e bun și jocurile nu cer mai mult. Ecranul acceptă gesturi cu toate degetele și are o diagonală de 9.7 inci. Imagine e una de tip 768p, dar nu e chiar HD. Panoul IPS mărește claritatea imaginii în special când priviți ecranul din lateral.

Spațiul intern de stocare e de 8GB, dar utilizabil e mai puțin deoarece sistemul de operare e tot pe acea memorie. Camera din spate nu are un senzor foarte mare, dar la cea frontală 2MP mi se pare decent. Bateria sa e foarte bună dar autonomia de lucru e undeva cât cea a unui laptop. Porturile disponibile sunt următoarele: ieșire audio și USB de tip micro pentru acel cablu inclus. Greutatea acestui gadget e de circa 600 grame care e acceptabilă pentru un așa ecran. Ecranul poate afecta dimensiunile aparatului.

Caracteristicile speciale sunt: senzorul G, vibrații și butonul pentru resetare. Accesoriile incluse sunt următoarele: încărcător, cablu USB de alimentare/transfer date, cablu OTG, manual de utilizare și o garanței specială. Pe partea de tehnologii de comunicații are modem 3G, bluetooth, GPS și WiFi. Versiunea Android 4.4.2 e destul de bună ținând cont că e KitKat.

Plusuri: are caracteristici tehnice foarte bune, Android 4.4 Kitkat, multe aplicații preinstalate (o mare parte din ele sunt standard) etc.
Minusuri: nu are ecran cu imagine ce puțin HD.

nJoy Mist 10 poate fi folosită ca un ebook reader, consolă sau PC, însă funcționalitatea sa crește în timp deoarece software-ul e într-o continuă dezvoltare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu