≡ Meniu

Nokia 730 Lumia, smartphone cu 250 lei reducere *UPDATE*

Update 21.04.2015
Nokia 730 Lumia White, smartphone cu 250 lei reducere la 849 lei
Nokia 730 Lumia e un telefon din clasa mid-range (de mijloc ar fi traducerea pe românește) destinat celora care vor un aparat cu soft stabil și cu hardware puternic. Ecranul său e unul de 4,7 inci cu rezoluție HD, iar procesorul e de tip quad core. Alături de sistemul de operare Windows Phone 8.1 acest telefon va zbura în orice sarcină.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un telefon calitate Nokia și cu un sistem care are productivitate marca Microsoft. Dacă vrei ceva mai ieftin atunci te poți orienta înspre Nokia 530.

Nokia-730-Lumia

  • Nokia 730 Lumia, smartphone cu 300 lei reducere la 699 lei (redus de la 999 lei)

Procesorul din acest Lumia e un Snapdragon 400 quad, iar pentru ca totul să ruleze fluent are și 1GB memorie RAM. Probabil că multă lume (cunoscătoare) ar spune că softul face toți banii, iar aici nu-i voi contrazice. Meniurile nu te deranjează la ochi, fiind negre, ai diferite opțiuni de culoare, totul rulează fluent și ai actualizări periodice… spre deosebire de Android care nu prea are așa ceva. Ar zice unii că pentru Windows Phone nu există prea multe aplicații, dar aici îi voi contrazice deoarece programele importante sunt disponibile și pentru acest OS.

Pentru achiziția acestui telefon inteligent ar fi sistemul de operare, că are hardware bun, suportul pentru două cartele (e Dual SIM), ecranul HD (la acești bani nu o să găsești prea multe telefoane cu un astfel de ecran), bateria mare de 2220 mAh (ține vreo 3 zile), camerele bune (cea secundară are 5, iar cea principală are 6,7 megapixeli).
Contra ar fi că nu are spațiu de stocare mai mult (are doar 8GB).

Deci, dacă te interesează un telefon bun și de colecție atunci acest Lumia ar fi pentru tine. Vizual nu am ce comenta deoarece și la acest capitol e câștigător.
Alături am pus un clip pentru a-ți face o părere despre cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu