≡ Meniu

Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T, model cu inverter

În cazul în care ești interesat de un aparat de aer condiționat cu capacitate de 9000 Btu atunci îți recomand modelul Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T. Acesta e un aparat care are clasa A+ de eficiență energetică, având un consum anual de curent de 219 kW pentru răcire și 1068 kw pentru încălzire (evident că aceste valori sunt unele aproximative).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se descurcă foarte bine în orice sarcină, atât răcire cât și încălzire.

Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T, model cu inverter

Pe partea de specificații acest model se laudă cu puterea de 9000 BTU/h. E un aparat puternic care vine cu componente de bună calitate, un exemplu fiind compresorul Panasonic.
Prezența inverterului garantează faptul că aparatul e unul economic și că va corespunde certificărilor CE.
În cazul în care aveți neclarități cum poate fi setat atunci trebuie știut că o să vă vină în ajutor telecomanda din dotare. Funcțiile le puteți învăța din manualul de utilizare.
Legat de kitul de instalare multă lume are neclarități și de aceea trebuie să menționez faptul că nu e inclus în preț.
Nu e un aparat zgomotos deoarece unitatea interioară are 40-48 decibeli ca nivel de zgomot. Cea exterioară e ceva mai gălăgioasă, dar asta nu vă va afecta din moment ce e în afara clădirii.
Montajul va fi unul simplu deoarece unitatea interioară are 10 kilograme, dar instalarea trebuie făcută de personal autorizat deoarece în caz contrar nu va fi valabilă garanția.

Avantaje ale achiziționării unui astfel de aparat ar fi că vine cu o eficiență energetică sporită, că are un raport bun între preț și calitate și că e ușor de utilizat.
Dezavantaje sunt, mai exact că nu are o clasă de eficiență energetică mai bună, dar până la urmă nu e mașină de spălat rufe.

De final pot spune că acest aparat e bune pentru cei care vor să aibă un mediu plăcut atunci când afară sunt 40 de grade. Evident că e destinat încăperilor mici, iar pentru cele mari e recomandat să folosiți ceva cu capacitate mai mare cum ar fi Nordstar CS-35V3A-MB137AY4H care are 12000 Btu.
Nu ar trebui să aveți reticențe în privința brandului deoarece oferă o garanție de 2 ani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu