≡ Meniu

Odys Trendbook 12, laptop cu ecran de 11.6 inci și autonomie de 9 ore

Laptopul Odys Trendbook 12 e un model destul de plăcut deoarece e pe alb și pare să fie la fel de performant precum o tabletă. Spun asta deoarece are cam aceleași componente ca și o tabletă. Designul e destul de plăcut și combinația de negru (de la tastatură) cu alb e plăcută. Există variante care au rama ecranului neagră însă parcă cel de jos e mai reușit. Dacă nu vă place că e greu și că nu are o configurație prea bună, atunci vă pot recomanda o tabletă performantă.

Alternativele sunt destul de multe deoarece pot fi luate în calcul și tabletele, însă pentru a folosi multe aplicații, tastatura mi se pare mult mai utilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Odys Trendbook 12, laptop cu ecran de 11.6 inci și autonomie de 9 ore

Procesorul acestui laptop e prezent și pe tablete – Intel Z3735, iar acesta are și placă video integrată. Ecranul de 11.6 inci are imagine HD iar un e ecran ceva mai mare poate oferi aceeași tehnologie. Consider că 2GB de RAM poate fi de ajuns deoarece sistemul consumă pe jumătate, dar depinde și de programele instalate. Noile gadgeturi nu au nevoie de un spațiu de stocare mare ci doar de performanță, deoarece mai totul e online.

Bateria sa e una destul de puternică motiv pentru care poate oferi până la 9 ore de viață. Ca și dotări are: tehnologie WiFi, bluetooth, porturi USB, HDMI, cameră web și altele. Orice gadget așa de compact are preinstalat Windows 10 deoarece ulterior e mai dificil de instalat, dar nu e imposibil. Chiar dacă nu are unitate DVD, puteți folosi un stick USB 2.0 pentru a instala sistemul de operare dorit ori conectați o unitate optică externe (depinde cum vi se pare mai ușor).

Plusuri: baterie foarte bună, HDMI, ecran decent, destul spațiu intern, arată bine și e ușor.
Minusuri: nu are mult spațiu intern.

Odys Trendbook 12  e un laptop foarte ieftin datorită componentelor pe care le are și nu-i veți putea face vreun upgrade. Doar laptopurile mai mari pot fi upgradate, adică se poate pune o memorie RAM mai bună ori hardul poate fi schimbat cu altul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu