Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Orion 32OR17RDS, model Smart accesibil

Televizorul Orion 32OR17RDS e unul dintre cele mai noi soluții oferite de acest brand și care are o diagonală generoasă. Cele mai multe branduri oferă televizoare mici în acest buget, de aceea acesta poate avea succes. Un televizor mare trebuie pus într-o cameră pe măsură și distanța de la care să-l priviți trebuie să fie corespunzătoare, dar cred că știți aceasta deja. Acesta l-aș pune pe o comodă TV iar dacă vreți un sunet mai puternic, se pot conecta boxe sau un soundbar.

Designul nu joacă un rol foarte important cât timp mai toate modelele sunt elegante și rama e tot mai îngustă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Orion 32OR17RDS, model Smart accesibil

Un televizor de 32 inci, adică de 81 de cm, poate înlocui orice televizor vechi și calitatea imaginii poate fi superioară doar dacă conținutul e pe măsura ecranului. Conectivitatea e foarte bună și pe lângă porturile standard care le găsiți pe orice televizor, acesta are conector LAN și WiFi integrat. Deci se poate conecta wireless la internet dacă aveți un router wireless și puteți accesa conținut divers de pe internet. Se pot conecta atât un laptop cât și un media player la acesta deoarece are două HDMI-uri. Prin VGA calitatea e limitată, dar și așa are imagine HD și nu FullHD.

Caracteristicile speciale ale acestui televizor sunt următoarele: NTSC Playback, Sleep Timer, mod Hotel, blocare copii, OSD și altele. Acestea sunt prezente și pe generația precedentă de televizoare de la acest producător. Nu oferă cine știe ce funcții Smart și nici nu cred că-l alegeți pentru acelea, ci mai degrabă pentru a viziona posturile favorite, știri, filme pe un ecran mai mare și clar.

Plusuri: funcții Smart, preț atractiv, diagonală generoasă, imagine clară și altele.
Minusuri: nimic.

Orion 32OR17RDS a apărut în 2017 și impresionează prin caracteristicile tehnice foarte bune în acest buget. Nu i-aș putea reproșa ceva în acest preț, pentru că și așa nu prea are concurență. Nu veți găsi prezentări cu aceste televizoare deoarece nu sunt disponibile în multe țări și stocurile nu sunt atât de mari pentru ca să fie pe piață mulți ani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu