≡ Meniu

Orion OT-4215 DLED, televizor de 106 cm la preț atractiv

Pot spune că Orion OT-4215 DLED e foarte ieftin comparativ cu restul televizoarelor din același buget de la alte branduri. Majoritatea brandurilor mai cunoscute oferă astfel de televizoare la prețuri mult mai piperate, probabil pentru că au funcții Smart. Dacă aveți un buget mai mare și vreți ceva diferit, vă recomand cel Smart (are terminația „S” la final). Acele nu oferă prea multe dotări în plus, însă tehnologia WiFi e obligatorie dar nu e una fără adaptor, ci e WiFi ready.

Aveți de ales între modelul de jos sau unul mai scump pentru că mai ieftin nu are sens deoarece ar avea ecran de 81 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Orion OT-4215 DLED, televizor de 106 cm la preț atractiv

Dacă nu știți nimic despre celălalt model de care vă spuneam mai sus (cel Smart), atunci probabil nici nu știți nimic despre caracteristicile sale tehnice. Din punctul meu de vedere are caracteristici tehnice clasice: imagine 1080p, luminozitate de 300 cd/mp, timp de răspuns de 8 ms, unghiuri de vizibilitate bune și ecran LED. Toate cele anterior menționate sunt foarte importante atunci când vreți să- folosiți pentru a viziona un film. Sistemul audio mi se pare suficient de bun dar ceva mai multă performanță oferă un sistem audio clasic cu tehnologie bass.

Arată foarte bine deoarece rama e mai îngustă iar stativul are o formă clasică. Dacă nu vă place stativul, se poate achiziționa un suport de perete compatibil iar spațiul din sufragerie crește deoarece nu mai e nevoie de măsuță pentru el.

Plusuri: arată destul de bine, imagine FullHD, HDMIuri suficiente, preț atractiv etc.
Minusuri: nu sunt.

Orion OT-4215 DLED l-aș alege pentru că are o imagine așa de generoasă la un preț atât de mic. Are intrare VGA pentru a-l folosi ca monitor pentru un desktop clasic, însă calitatea imaginii nu e așa de ridicată dacă redați filme. De aceea, recomand porturile HDMI pentru că nu limitează în nici un fel calitatea. Prefer televizoarele și nu monitoarele cu tunere TV deoarece au ecran mai mare, însă monitoarele au caracteristici tehnice mai bune chiar dacă imaginea e de 27 de inci (depinde de prețul său).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu