≡ Meniu

Orion OT-4215 DLEDS, televizor mare cu funcție Smart

Orion OT-4215 DLEDS e varianta ceva mai dotată (e Smart) și se poate observa din nume (la final are acel „S”). Diferențe majore nu văd între acesta și OT-4215 DLED. Fiind un televizor atât de nou ar fi fost interesant dacă ar fi avut tehnologie WiFi fără a folosi un adaptor, dar nu vă oprește nimeni să folosiți un cablu de rețea conectat la router. Cu toate acestea, poate fi folosit ca și monitor dar cam orice televizor poate fi conecta la PC dacă aveți un cablu video, însă nu aș folosi VGA-ul pentru că reduce din calitate la televizoarele mari.

Dacă vi se pare cam scump ori nu folosiți acele funcții suplimentare, optați pentru varianta simplă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Orion OT-4215 DLEDS, televizor mare cu funcție Smart

Acesta a fost lansat recent și pare să fie destul de competitiv, deoarece nu orice brand oferă un televizor așa de mare la un așa preț. Mulți utilizatori caută o soluție ieftină dar și cu ecran mare pentru a înlocui vechiul model. Nu e nevoie să folosiți acele funcții Smart dacă nu doriți. El poate fi folosit ca un televizor oarecare.

Pe partea de imagine, televizor prezintă o diagonală de 42 de inci, adică e de 106 cm. Televizoarele mari au, în general, o imagine de tip 1080p dar există și excepții. Chiar și restul specificațiilor tehnice sunt acceptabile: luminozitate de 300 cd/mp, aspect lat, timp de răspuns de 8ms și altele. Poate fi luat un calcul și un monitor/TV doar că acelea nu au o diagonală mare, însă au caracteristici și dotări mai bune.

Orice televizor Smart trebuie să aibă mai mult de un port însă nu prea văd ce ați putea conecta la acesta (eventual un sistem home cinema).

Plusuri: arată destul de bine, tuner TV performant, imagine mare cu rezoluție FullHD, port USB 2.0, și două HDMI-uri.
Minusuri: are doar WiFi ready.

Orion OT-4215 DLEDS poate fi pus chiar și în sufragerie și poate fi pus pe perete cu un suport. Cu o așa soluție, creșteți spațiul din sufragerie și puteți alege plăci decorative 3D ca să arate mai bine acel perete.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu