≡ Meniu

Orion OT2415/S, televizor de inci cu soft smart

Orion OT2415/S e un televizor cu diagonala de 61 centimetri care are soft smart și poate fi conectat la net fără fir dacă aveți un adaptor wireless. Cum v-ați dat seama acest televizor nu vine cu placă de rețea wireless și de aceea trebuie să cumpărați un adaptor wireless compatibil.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor cu niște caracteristici destul de bune cum ar fi ecranul HD, disponibilitatea porturilor HDMI și disponibilitatea mai multor aplicații.

Orion OT2415/S, televizor de inci cu soft smart

Televizorul are integrat tuner digital dublu, un timp de răspuns de 5 milisecunde și o rezoluție HD. Conectarea la net e bine să se facă cu ajutorul portului LAN, iar dacă vreți să conectați fără fir atunci e obligatoriu să luați un adaptor. Aici trebuie să aveți grijă deoarece nu orice adaptor e compatibil.

Există mai multe motive pentru care cineva ar cumpăra acest televizor, iar printre acestea se numără faptul că poate fi montat pe un perete (folosind un suport compatibil Vesa 75×75), prezența sistemului de operare avansat (cu suport pentru aplicații cum ar fi Skype, Facebook, Youtube și altele) și că are un player multimedia ok.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție Full HD, dar la o diagonal de 61 centimetri nu știu cât de mult ne-ar fi ajutat.
Puteți să vedeți filme de pe aparate externe cum ar fi un laptop dacă le conectați la portul HDMI. Știm cu toții că laptopurile au ecrane mai mici de 15,6 inci, iar din această cauză e mai greu să vezi filme pe ele, dar poți să conectezi un laptop la TV prin HDMI.

Deci, dacă vă interesează un televizor avansat din toate punctele de vedere atunci acesta ar fi recomandarea mea. Există și alte modele similare ca funcționalitate, dar prea puține au și funcționalitatea acestuia la prețul de sub 1000 lei.
Unele persoane probabil că au reticențe întrucât nu cunosc brandul Orion și de aceea trebuie menționat că în România e cunoscut în special pentru televizoare. Brandul Orion Electric e unul japonez, iar calitatea aparatelor lor nu poate fi discutată, nici prețul deoarece e unul foarte mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu