≡ Meniu

Orion OT3215/S, televizor smart de 81 centimetri

Orion OT3215/S e un televizor din generația nouă care nu doar arată bine, ci care se comportă excepțional în diferite sarcini. Acest lucru e datorat prezenței softului smart, rezoluției HD și tunerului digital dublu. Softul nu e Android, dar e suficient de bun deoarece are browser web, aplicație Facebook, suport Skype și altele. Conectarea la net a televizorului se poate face cu sau fără cablu, iar dacă mergeți pe varianta fără cablu atunci aveți nevoie de un adaptor wireless de aici.

Televizorul Orion OT3215/S vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de la un brand japonez. Știm cu toții că produsele din Japonia sunt unele de o calitate superioară.
Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model vă recomand poza de alături. Din aceasta puteți vedea că e un televizor cu aspect clasic Orion, adică arată aproximativ precum restul televizoarelor de la acest brand.

Orion OT3215/S, televizor smart de 81 centimetri

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un ecran de 81 centimetri, rezoluția 1366×768 pixeli, disponibilitatea a două porturi HDMI și că are tuner digital. La capitolul software se evidențiază cu posibilitatea conectării la net, cu accesul la diferite servicii și site-uri.
Timpul de răspuns al modelului acesta e unul redus de 5 milisecunde, iar acest lucru înseamnă că imaginea e afișată fără lag.
Nu vă trebuie un player extern deoarece acest aparat TV vine cu un player integrat care poate reda mai multe tipuri de fișiere multimedia, inclusiv filme.

Pentru achiziția acestui aparat ar fi prețul de achiziție mic, că arată bine, că nu costă prea mult, că vine cu specificații ok și prezența unui soft care permite accesul la diferite servicii online.
Contra ar fi că nu are rezoluție Full HD și software Android.

Deci, dacă te interesează un televizor care să aibă o diagonală mare, dar să nu coste prea mult atunci îți recomand acest model. S-ar putea să aveți reticențe deoarece nu cunoașteți brandul, dar după cum am spus mai sus acesta e unul japonez.
Softul din dotare e la fel de bun precum softul oricărui Samsung ori LG entry level care e smart.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu