≡ Meniu

Orion OT3216/S, televizor cu soft smart și rezoluție HD

Orion OT3216/S e un televizor modern pentru cei cu pretenții. Nu costă deloc mult, iar faptul că e smart ne oferă acces la aplicații pentru rețele sociale, browser web și alte lucruri. În trecut era nevoie de un adaptor wireless pentru conectarea sa la net, dar acum se poate utiliza direct un portul integrat (are LAN cât și wireless).
Diagonala de 81 centimetri e una numai bună pentru un living mare, dar și pentru o cameră mică.

Acest TV Orion vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are multe lucruri utile. Alături am pus o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată.

Orion OT3216/S, televizor cu soft smart și rezoluție HD

Pe partea de caracteristici se laudă cu tuner digital dublu, port wireless și rezoluție HD. Tunerul HD e util vizionării de canale TV la calitate superioară, lucru valabil dacă aveți și un abonament specific.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir, iar eu recomand a doua variantă. Prezența porturilor pentru net și a unui soft smart presupune că aparatul e unul care are aplicații și browser web avansat.
Printre porturile cu care e dotat televizorul se numără două HDMI-uri, USB și VGA. Ultimul port te va ajuta să poți utiliza aparatul pe post de monitor.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, softul avansat, multitudinea de porturi și costul de achiziție mic.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K. Faptul că nu e Blu-ray ori 4K nu e o problemă prea mare întrucât de la o anumită distanță nu mai vedem diferența dintre HD și cele menționate anterior.

Deci, dacă vă interesează un televizor de 81 centimetri care să poată fi utilizat în camera copiilor ori în living atunci acest model ar fi foarte bun. Nu e deloc greu de utilizat, și din această cauză eu zic că e un excelent cadou pentru părinți.
Despre brandul Orion trebuie să vă spun că e unul prezent în România de câțiva ani și se remarcă prin televizoarele ieftine cu tehnologie utilă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu