Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Orion PIF24-DLED, televizor mic FullHD

Televizorul Orion PIF24-DLED e unul dintre cele mai bune alegeri de pe piață și în acest buget nu sunt multe televizoare FullHD. Majoritatea modelelor sunt HD în acest buget iar acest brand oferă o soluție bună pentru un dormitor sau bucătărie. Pentru o sufragerie, eu aș alege o variantă cu ecran generos – peste 100 cm, deoarece oferă o claritate mai bună și sunetul e pe măsură. În general, televizoarele mai mari sunt mai performante, deci sunt și mai atractive.

Alternativele sunt puține dacă e să luăm în calcul rezoluția ecranului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Orion PIF24-DLED, televizor mic FullHD

Nu poate fi un televizor Smart în acest preț, dar tot mai multe televizoare vin cu aplicații, browser web și wireless. Totuși, nu toate au sistem de operare Android, Tizen sau altul. Spre deosebire de cele premium, televizoarele ieftine au interfață simplificată. Sunetul nu e foarte puternic și nici nu putea fi deoarece e vorba de un model pentru o încăpere mică.

Calitatea imaginii mi se pare destul bună iar aceasta depinde de conținutul ales. Cu alte cuvinte, trebuie să aveți filme 1080p sau chiar 720p pentru a vă bucura de o experiență pe măsură. Dacă vreți o sonorizare mai bună, se poate alege un soundbar de 40W care nu costă foarte mult și poate fi amplasat în fața televizorului. Dacă folosi un media player sau un laptop pentru a reda conținutul, e nevoie de un cablu HDMI.

Accesoriile oferite sunt următoarele: cablul de alimentare, manual de utilizare și telecomandă. Arată bine pentru cât costă și nici nu ocupă mult spațiu.

Plusuri: preț atractiv pentru ce oferă, imagine 1080p, design plăcut, timp de răspuns bun etc.
Minusuri: nu sunt.

Orion PIF24-DLED e un model destul de reușit care va fi destul de apreciat de cei care nu vor să cheltuie prea mulți bani pe un televizor. Oricum, televizoarele de 24 de inci nu pot fi atât de scumpe, dar se poate lua un calcul un monitor/TV dacă vreți caracteristici de imagine mai bune. Acel monitor cu tuner TV e ceva mai scump și poate că arată ceva mai bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu