≡ Meniu

Orion PIF48-DLED-SA, TV ieftin cu Android

Orion PIF48-DLED-SA e în acest moment cel mai ieftin televizor de pe piață cu Android. Dacă nu știți prea multe detalii legate de brandul Orion atunci trebuie știut că e unul unguresc care face televizoare accesibile ca preț. Mi-aș fi dorit să am detalii precum ce versiunea de Android are, modelul procesorului și câtă memorie internă, însă încă nu am aceste detalii.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar legat de partea Smart nu ar trebui să fiți prea entuziasmați deoarece TV-ul e foarte ieftin.
Vizual se prezintă bine, mai exact arată precum restul televizoarelor de la Orion.

Orion PIF48-DLED-SA, TV ieftin cu Android

Este un model cu ecran de 48 inci (aproximativ 122 centimetri), iar acesta fiind LED o să aibă un consum de curent foarte mic. Rezoluția e 1920×1080 pixeli, lucru care înseamnă că puteți viziona filme Blu-ray la calitate ok. La partea de ecran doar timpul de răspuns lasă de dorit deoarece e de 8ms.
Softul e Android dar să nu aveți prea multe așteptări deoarece nu e menționat CPU-ul (cred că e Mediatek deoarece la dispozitivele ieftine astfel de procesoare se incorporează). Despre memoria RAM nu știu nimic și de aceea subliniez că nu ar trebui să aveți mari așteptări de la televizoare ieftine.
La capitolul porturi are HDMI-uri (două la număr), tuner digital DVB C și wireless integrat pentru conectarea fără fir la net.

Avantajele achiziționării unui model precum aceasta ar fi prețul nu prea mare pentru un televizor Smart cu Android, diagonala foarte mare (de peste un metru) și că are porturi de rețea.
Din păcate nu are un timp de răspuns prea bun, iar despre browser-ul integrat trebuie spus că e Open Browser (nu înțeleg sensul din moment ce Android are Chrome).

Deci, dacă îți trebuie un aparat TV cu diagonală mare atunci acesta ar fi unul foarte bune. Din păcate nu e menționat dacă are sistem de operare Android sau Android TV care sunt două lucruri aproximativ diferite.
Oricum, un televizor cu Android mai ieftin ca acest nu o să găsiți deoarece următorul cel mai ieftin e un Philips 48PFS8109 și costă peste 5000 lei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu