≡ Meniu

Orion T32-DLED, televizor ieftin alb de 81 cm

Orion T32-DLED e un televizor destul de plăcut din cele mai multe puncte de vedere și finisajul alb îi dă un plus de eleganță. Acest brand e destul de cunoscut pe piața din România deoarece vinde de ceva vreme televizoare accesibile dar și ceva mai performante. Dacă bugetul nu e prea mare, nici nu puteți lua cine știe ce televizor mare. În general, televizoarele scumpe au ecran mai mare dar mai sunt și cele Smart care sunt ceva mai dotate iar ecranul e la fel.

Alternativele sale pot fi televizoarele pe negru de la același brand său alegeți un brand mai diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Orion T32-DLED, televizor ieftin alb de 81 cm

Acest model e unul de 81 cm cu imagine HD dar există televizoare și cu imagine ceva mai bună dar nu veți găsi modele de 32 de inci cu imagine 4K. E un tuner TV decent, player multimedia integrat și caracteristici tehnice bune. Adică are o imagine HD, luminozitate de 400 cd/mp, timp de răspuns de 5 ms, aspect lat, sistem audio de tip Nicam/A2 Stereo. Pe Smart TVuri, sistemele audio sunt ceva mai avansate de aceea și prețul e ceva mai atractiv. Cam orice televizor poate fi folosit ca monitor însă nu toate modelele noi au DVI și VGA.

Conectorii acestui televizor sunt următorii: USB 2.0, Scart, DVI, două HDMIuri, VGA și mai câteva. Nu are cine știe ce caracteristici speciale deoarece nu e un televizor Smart: teletext 1000 pagini și EPG. Nu e un model mare de aceea nici nu va ocupa prea mult spațiu unde doriți să-l puneți. Cam toate televizoarele pot fi montate pe perete pentru a economisi spațiu dar nu e cazul aici.

Plusuri: are un design pe alb, funcție monitor, redare video prin USB, porturi HDMI destule și altele.
Minusuri: nu are imagine FullHD.

Orion T32-DLED e un televizor nou dar nu e cu mult mai bune decât restul. Totuși, e mult peste un televizor vechi de aceea acesta poate fi folosit ca și monitor, dar nu are imagine precum un monitor mare – 1080p. Dacă-l folosiți doar ca televizor, calitatea oferită e satisfăcătoare deoarece nu cred că veți descărca atâtea filme FullHD, deoarece sunt destul de mari.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu