≡ Meniu

Osaka Inverter OHW09S4, model cu 9000 Btu și kit de instalare

Osaka Inverter OHW09S4 e un aparat de aer condiționat ieftin care are kit-ul de instalare inclus în pachet și o capacitate de răcire de 9000 Btu. Chiar dacă e foarte performant, consumul de energie nu e prea mare, iar acest lucru trebuie mulțumit în principal inverterului care la unele aparate poate face o economie de curent de până în 50%.
Aparatul acesta Osaka OHW09S4 se adresează celora care au un buget mic, o încăpere mică de răcit și care nu vor să aibă un aparat care să consume mult curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. În cazul în care vrei ceva mai capabil, adică cu o capacitate superioară, atunci OHW12S4 e un model pe care îl recomand deoarece are 12000 Btu. o capacitate mai mare e pentru apartamente mari.

Osaka Inverter OHW09S4, model cu 9000 Btu și kit de instalare

Modelul acesta e mai bun decât alte AC-uri de anul trecut ori de acum doi ani întrucât vine cu consum redus de energie și eficiență sporită pe partea de răcire. Evident că și costul de achiziție e foarte important, acest model având un preț mic.
Alte modele au filtrare simplă, însă acesta are ceva foarte performant deoarece are 6 filtre diferite pentru ca aerul să fie curat și fără bacterii.
Acesta are un senzor în telecomandă care transmite temperatura către unitatea interioară. În acest fel controlul temperaturii se face precis.
Sunt aparate care nici nu știi cu ce compresor vin, însă acesta e dotat cu unul de la Gree.

Pro achiziția modelului acesta ar fi costul de achiziție mic, că are kit inclus, că are o garanție îndelungată, că vine cu un filtru foarte bun (sau mai bine spus cu un ansamblu de filtre) și că nu e zgomotos (nivelul unității interioare e unul variabil).
Contra ar fi că nu are telecomandă inteligentă.

De final pot spune că recomand acest aparat pe timp de vară cât și iarnă. În anotimpul cald îți va face o atmosferă plăcută, adică aerul mai rece, iar în anotimpul rece va filtra aerul și îl va încălzi.
Zgomotul produs de AC-ul acesta e unul discutabil, mai exact acesta o să depindă de treapta de viteză aleasă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu