≡ Meniu

Osaka Inverter OHW12S4, AC asiatic cu compresor Gree

Pentru cei interesați de un aparat de aer condiționat cu o capacitate medie de 12000 Btu recomand acest Osaka Inverter OHW12S4 dotat cu compresor Gree. Brandul Osaka e unul cunoscut pentru aparatele sale AC de calitate, iar acesta nu face excepție de la regulă.
Aparatul e destinat celora care vor o soluție pentru o cameră medie înspre mare și să fie dotat cu inversor. Acest inversor/inverter e foarte util deoarece reduce consumul de curent până la 50%.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se va comporta excelent când vine vorba despre răcirea ori încălzirea unei încăperi. În cazul în care vrei ceva cu 18000 Btu atunci aici găsești câteva modele la ofertă.

Osaka Inverter OHW12S4, AC asiatic cu compresor Gree

Aparatul are o capacitate de răcire de 12000 btu, iar același lucru e valabil și pe partea de încălzire, cu diferența că are clasa de energie de răcire A++ și A+ la încălzire.
În comparație cu alte modele acesta are kit inclus, lucru care vă scutește de niște bani când vine vorba de instalare.
Fiind dotat cu inverter înseamnă că are un consum de curent mult redus, chiar până la 50%.
Nu e un aparat zgomotos deoarece are un nivel de zgomot de la 28 la 39 decibeli, lucru valabil pentru unitatea interioară în funcție de treapta de viteză aleasă.
Vine cu funcția Auto-Restart care e utilă atunci când se întrerupe curentul, presupunând că aparatul e repornit automat.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că e ușor de montat (acest lucru trebuie făcut cu o firmă specializată deoarece în caz contrar pierdeți garanția), fiabilitatea ridicată și multitudinea de funcții.
Contra ar putea fi că nu vine cu facilități avansate de control, mai exact cu control prin smartphone.

De final pot spune că aparatul acesta se adresează celora interesați de o soluție pentru a face vara mai plăcută. În țările civilizate așa ceva e standard în fiecare locuință, pe când la noi acest trend a apărut de câțiva ani și în special la cei care stau la bloc.
Un aparat AC ca acesta îți va face plăcut anotimpul cald, dar îți va curăța aerul din cameră deoarece are filtru anti praf și anti bacterian.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu