≡ Meniu

Osaka OHW09DLC8 Inverter, aparat cu 5 viteze și mod turbo

Osaka OHW09DLC8 Inverter e un aparat de aer condiționat bun pentru încăperi nu prea mari care au nevoie de o răcire adecvată. Nu trebuie s vă faceți griji prea mari legate de consumul de curent deoarece are clasa A la răcire și încălzire. Capacitatea aparatului e de 9000 Btu, iar dacă vreți ceva mai capabil atunci vă recomand un model de 12000 Btu precum OHW12DLC8.
Poate că aveți reticențe în a achiziționa aparatul deoarece nu ați auzit mai nimic legat de brandul producător. Osaka e un municipiu din Japonia, iar brandul cu același nume e unul cunoscut pentru aparatele sale de cea mai bună calitate.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se adresează în principal celora cu camere mici.

Osaka OHW09DLC8 Inverter, aparat cu 5 viteze și mod turbo

Caracteristici care te-ar interesa la acest model ar fi capacitatea de 9000 btu, că oferă funcția de încălzire, că e dotat cu 5 viteze (de aceea nivelul de zgomot e unul variabil) și că are compresor de tip inverter. Cum am precizat și în cazul altor AC-uri, prezența inverterului e condiționată de CE și are un efect pozitiv asupra consumului de curent, acesta fiind redus până la 50% în comparație cu modele care nu au acest tip de compresor. Consumu redus de curent e datorat și faptului că în mod de veghe are un consum minim de 1W (lucru întâlnit și la alte modele).
Pe lângă funcția de încălzire acesta oferă funcții precum cea de ventilație, purificare și dezumidificare.

Pentru achiziționarea acestui model ar fi costul de achiziție mic, că vine cu fiabilitate bună (garanția e de 2 ani, iar în acest moment nu există posibilitatea extinderii ei), că are 5 viteze și existența modului turbo (util atunci când vreți să faceți rece rapid).
Contra ar fi că nu are o clasă de eficiență energetică mai bună.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii întrucât e un produs de calitate. Poate fi utilizat cu succes pe timp de vară cât și iarnă. De asemenea poate fi utilizat și în alte anotimpuri pentru a crea o atmosferă cât de cât plăcută.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu