≡ Meniu

Osaka OHW12DLC8, AC cu Auto Restart și alte funcții

Osaka OHW12DLC8 Inverter este un aparat de aer condiționat dotat cu 12000 Btu și multiple funcții. E mai bun decât alte modele deoarece are Inverter, clasa A de eficiență energetică, Sleep Mode și un nivel de zgomot scăzut… printre multe altele.

Aparatul acesta e adresat celora cu un buget mic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Din păcate în acest cost nu intră kit-ul de instalare ori instalarea. Recomand ca instalarea produsului să fie făcută de o firmă autorizată pentru ca garanția să nu se piardă. Iar, dacă vă interesează să îi extindeți garanția la mai mult atunci acest lucru nu poate fi făcut, pe moment. Dar, doi ani garanție e o perioadă suficientă.
În cazul în care vrei ceva mai mare atunci îți recomand OHW18S4 care are 18000 Btu.

Osaka OHW12DLC8, AC cu Auto Restart și alte funcții

Pe partea de specificații acest model se laudă cu capacitatea mare de 12000 Btu, cu faptul că poate încălzi și răci și cu multiplele funcții. De exemplu, foarte utilă va fi funcția sleep deoarece pe timp de noapte vor fi ajustați diferiți parametri așa încât să nu fi trezit din somn.
Alte modele au dor un filtru simplu, dar acesta are un filtru ceva mai complex compus din 4 părți, dacă pot spune așa, adică: deodorizant, anti-praf, anti-bacterian și anti-alergeni.
În cazul în care aparatul dă semne de deteriorare atunci pe display va fi afișat un cod de eroare. În trecut nu vedeam utilitatea a așa ceva, dar acum dacă ceva nu e în regulă știi că aparatul e stricat și nu apeși pe butoane să vezi ce are.

Aș cumpăra un astfel de aparat deoarece nu costă mult, vine de la un brand cunoscut, are un consum redus de curent (în principal datorită compresorului de tip inverter și a faptului că are consum de 1W în mod de veghe) și că nu e prea zgomotos.
Contra ar fi că nu vine cu caracteristica I Feel, adică cu acel senzor din telecomandă.

Deci, dacă vrei un aparat de aer condiționat care să nu coste mult și care să-ți facă o climă bună în casă atunci îți recomand un astfel de AC.
Brandul Osaka nu e unul prea cunoscut pe meleagurile noastre și de aceea trebuie să-ți spun că produsele făcute de ei sunt unele foarte bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu