≡ Meniu

Paco Rabanne 1 Million, apă de toaletă bărbați 200ml

Apa de toaletă Paco Rabanne 1 Million e acum la reducere, iar cea mai bună ofertă e la cea de 200ml. E cea mai populară apă de toaletă și cunosc cel puțin doi prieteni care o au. Îl recomandă mirosul, brandul, dar și prețul.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Acest produs cosmetic e ceva mai scump decât Boss No 1, dar poți face o afacere bună dacă achiziționezi o cantitate mai mare. Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată pachetul. Poți observa că e un produs premium pentru cei care se respectă.

Paco-Rabanne-1-Million

Acest accesoriu elegant are în compoziție 3 note. Nota de vârf conține mentă, portocală și grapefruit, nota de mijloc conține piele, scorțișoară și trandafir, iar cea de bază ambra, lemn și patchouli. De menționat e că cel Intense are note diferite față de cel standard.

Concluzia mea e că acest produs îți merită banii, iar dacă vrei să-l cumperi la un preț și mai mic atunci e bine să te orientezi înspre o cantitate mai mare, adică cea de 200. 😉

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Lau

    Eu zic ca e cel mai bun parfum de pe piata. Am incercat multe si pot sa va zic ca isi merita renumele. Pretul e ceva mai mare, dar te tine mult o sticla de 100. Pe mine ma tine vreo doua luni, iar mirosul dureaza vreo doua zile.
    Cel intens e mai tare, dar eu il prefer pe cel simplu care e cu 10 lei mai ieftin.

Lasă un comentariu