≡ Meniu

Panasonic 39A300E, televizor LED de 99 cm cu imagine FullHD

Panasonic 39A300E e un televizor destul de mare iar la un așa preț, alternativele sunt puține. Poate că nu e la fel de dotat ca un televizor Smart, dar are un preț foarte bun pentru o imagine FullHD de 99 cm. Mai există televizoare similare dar nu sunt oferite de un brand așa de cunoscut. Acest aspect e important când alegeți un televizor deoarece Panasonic are o istorie îndelungată. Acest brand oferă multe soluții bune dar nu toate sunt ca și acesta.

Televizoare mai ieftine și la fel de performante nu veți găsi, iar alternative nu prea am cum să vă recomand dacă bugetul e limitat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panasonic 39A300E, televizor LED de 99 cm cu imagine FullHD

A fost lansat anul trecut de aceea prețul e mai atractiv și pot spune că poate concura cu multe alte televizoare. Dacă vi se pare prea simplu, un media player cu Android sau software ceva mai avansat poate mări funcționalitatea televizorului. Calitatea audio e dată de tehnologii dar și de boxele de 8W fiecare.

Pe partea de imagine are o diagonală de 99 inci care duce după sine o imagine FullHD, dar și caracteristici tehnice bune: refresh de 100 Hz, unghiuri de vizibilitate de 176 grade, aspect lat, iluminare LED. Tunerul TV mi se pare decent deoarece poate recepționa posturi TV HD. Are media player integrat dar nu se compară cu unul extern care suportă diverse formate și are diverse funcții. Are multe porturi și nu e nevoie de mai mult ținând cont de tipul televizorului. Are caracteristici speciale puține deoarece nu e unul de tip Smart: Viera Link, EPG și mod hotel.

Plusuri: ecran 1080p la un preț atractiv, aspect elegant, două HDMIuri, sunet decent și altele.
Minusuri: nu prea sunt multe caracteristici speciale.

Panasonic 39A300E e un televizor destul de reușit și care merită încercat deoarece e ieftin iar brandul e unul destul de cunoscut. Îmi place cum arată iar dacă suportul e prea mare, poate fi pus pe perete și astfel se economisește spațiu pe masă. Nu recomand altul în acest buget deoarece cam toți producătorii cunoscuți se axează mai multe pe televizoare scumpe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu