≡ Meniu

Panasonic 42AS600EW, televizor Smart cu trei HDMI-uri

Televizorul LED Panasonic 42AS600EW are funcții Smart destule în acest preț. Această serie oferă soluții decente pentru toți și cel mai mic model e și cel mai ieftin. Arată foarte bine atât pe perete cât și pe o măsuță, dar pe perete ar arăta cel mai bine. Kitul pentru instalare nu e inclus în prețul televizorului și cam așa e la mai toate televizoarele. Oricum, acel accesoriu mi se pare destul de ieftin dar depinde cât de multă funcționalitate doriți (fix/mobil).

Acest televizor e alegerea corectă pentru cei care nu mai vor un televizor simplu ci unul ceva mai dotat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panasonic 42AS600EW, televizor Smart cu trei HDMI-uri

La capitolul imagine are iluminare LED, imagine 1080p, contrast dinamic mare și tehnologii avansate. Nu e vorba de seria 2015 ci de cea anterioară, de aceea prețul e ceva mai atractiv. Mi se pare că arată suficient de elegant și finisajul pe argintiu e plăcut.

Conectorii săi sunt: USB-urile 2.0, component, Scart, wireless, trei HDMI-uri, slot CI+, LAN dar mai sunt și alții. Caracteristicile speciale sunt următoarele: my Home Screen, EPG, Dual Core, my Home Cloud, Swipe & Share, aplicații, mod hotel, blocare acces copii, senzor lumină ambientală etc. E un televizor care ocupă puțin spațiu deoarece are o ramă mică și televizorul e îngust. Finisajul argintiu e plăcut deoarece se potrivește perfect într-o încăpere deschisă la culoare. Personal, prefer cele pe argintiu decât cele albe sau cele negre deoarece sunt mai deosebite (negrul e prea clasic și e des întâlnit).

Plusuri: numărul mare de porturi, tehnologia wireless (vă puteți conecta ușor la un router wireless, dacă aveți semnal bun), caracteristicile speciale, sunt clar, imagine clară și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Panasonic 42AS600EW nu e singurul televizor de la acest brand deoarece există multe serii non smart sau smart. Clipul de jos e cu acest televizor și dacă considerați că nu e cea mai reușită alegere, atunci e nevoie și de un buget mai mare. Cred că vă puteți face o idee din poza de sus, nu e nevoie să vizionați neapărat clipul de jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu