≡ Meniu

Panasonic 50AS650E, televizor mare cu funcții Smart și design argintiu

Panasonic 50AS650E e un televizor Smart nou și se observă după design. Cu trecerea anilor ramele televizoarelor sunt tot mai înguste, deci televizoarele sunt tot mai elegante. Nu e un televizor chiar mic iar din numele său reiese că are o imagine de 50 inci. Chiar dacă nu e vorba de gama nouă ci una lansată de ceva timp, veți beneficia de calitatea video bună.

Alternativele sunt televizoarele mai ieftine adică fără tehnologie 3D ori fără funcții Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panasonic 50AS650E, televizor mare cu funcții Smart și design argintiu

Pe partea de imagine, acest televizor are rezoluție 1080p și doar cele mai scumpe și care au fost lansate anul acesta au imagine 4K. Prefer televizoarele lansate anul trecut deoarece sunt mai ieftine și la un preț competitiv oferă funcții Smart și tehnologie 3D. La noile televizoare 4K, tehnologiile suplimentare măresc prea mult prețul aparatului.

Sonorizarea e excelentă cu difuzoare de 10W fiecare, DTS 2.0 și altele. Calitatea sunetului nu e dat de cât de multe tehnologii are televizorul ci de calitatea filmului. Unii producători preferă să introducă o mulțime de termeni care sunt doar de marketing și care sunt simple preseturi sau moduri. Rata de refresh e bună pentru a elimina imaginile blurate.

Ca și porturi are destul de multe HDMI-uri dar și USB-uri. E la fel de importantă și tehnologia wireless deoarece televizorul se poate conecta fără fir la un router. Caracteristicile speciale sunt destul de multe: my Home Screen, EPG, Dual Core, DLNA, aplicație pentru telecomandă, browser web etc. Are cam tot ce are nevoie un televizor Smart și putea fi și mai bine.

Plusuri: arată foarte bine, are multe caracteristici specială, telecomanda cu panou tactil, sunet clar și puternic.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Panasonic 50AS650E e o alegere modernă pentru cei care vor ceva mai mult decât un televizor și calitatea e un plus la această variantă. Din clipul de la final puteți să vă faceți o idee despre design dar și interfața oferită. Există variantă chiar mai mici cum e cea de 47 de inci ori alta. Mă refer la acea care face parte din aceeași serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu