≡ Meniu

Panasonic NA-107CVC5WGN, model 7kg clasa A++

Panasonic NA-107CVC5WGN e un model de mașină de spălat cu o capacitate mare de 7 kilograme și cu consum de curent foarte mic dovedit de clasa A++ de eficiență energetică.
E un aparat care se adresează celora celora cu o familie numeroasă ori care dețin o pensiune.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și funcționează fără reproșuri. Dacă te interesează cum arată vizual atunci acest lucru poate fi văzut mai bine din imaginea de alături. Poți vedea că are un ecran LCD pe care sunt afișate diferite informații legate de stadiul spălării etc.

Panasonic NA-107CVC5WGN, model 7kg clasa A++

Pe partea de specificații are o capacitate de 7 kilograme, 1000 rotații pe minut și un consum mic de curent. Acest consum de curent mic e dovedit de clasa A++ de eficiență energetică.
Programe are numeroase, printre acestea numărându-se cel rapid de 15 minute. Un program așa de scurt te va ajuta să speli rufe cu resurse minime… în cazul în care rufele nu sunt așa de murdare.
Chiar dacă are o capacitate mai mare nu o să ai probleme în a depozita aparatul acolo unde dorești.
Nu e menționat nimic legat de Fuzzy Logic și de aceea trebuie să vă spun că are diferite sisteme care compensează lipsa lui. Printre acestea se numără programul rapid de 15 minute și clasa A++ de eficiență energetică.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi aspectul plăcut, că vine de la un brand ok, că nu costă prea mult și că are un consum energetic foarte mic.
Contra achiziției nu ar fi motive. La banii care-i dăm pe aparat chiar zic că nu are nimic care îi lipsește.

Deci, dacă te interesează un model de mașină de spălat care să nu coste prea mult și care să spele cu o eficiență energetică impresionantă atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Mă gândesc că aveți reticențe întrucât nu cunoașteți mai nimic despre brand și de aceea trebuie să vă spun că Panasonic e un brand japonez. Produsele lor pot concura cu orice produs de la Bosch ori Whirlpool. 😉

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu