≡ Meniu

Panasonic NA-148XR1, mașină de spălat modernă cu AutoCare

Panasonic NA-148XR1 e una dintre cele mai performante modele de pe piață de la acest brand și aș putea spune că face parte din segmentul premium. Spun asta deoarece are un panou de control destul de interesant, iar ușa e una de dimensiuni generoase. Funcția sau programul inteligent AutoCare detectează automat nivelul de murdărie de pe rufe pentru a regla consumul de resurse. AutoCare nu ar funcționa cu acei senzori Econavi și nu sunt singurii senzori (mai sunt și cei care detectează nivelul încărcăturii, tipul materialului, gradul de opacitate al rufelor și cel de temperatură a apei).

Nu sunt multe branduri care oferă mașini de spălat atât de inteligente dar și performante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panasonic NA-148XR1, mașină de spălat modernă cu AutoCare

Caracteristicile sale tehnice sunt suficient de bune deoarece poate spăla până la 8 kg de rufe, stoarce destul de bine – 1400 RPM, iar consumul de energie e scăzut că doar are clasa de eficiență A+++. Acestea sunt specificații destul de bune pentru un model nou, dar pentru un așa buget e normal să fie performantă.

E foarte important ca mașină să aibă multe programe sau tehnologie automate pentru a obține rezultate pe măsură. Dimensiunile par să fie destul de generoase pentru cât poate spăla, dar acest aspect nu-l pot lua în calcul ca minus deoarece nu toate mașinile compacte sunt și fiabile. Ideea e că sunt integrate destul de multe tehnologii în acest model și nu poate fi unul Slim. Acele mașini de spălat sunt populare dar nu oferă nimic special (tehnologii sau uscător incorporat), poate doar prețul atractiv.

Plusuri: clasă energetică foarte bună, spală destul de mult, programul inteligent – AutoCare, tehnologia Inverter.
Minusuri: nu prea sunt.

Singurul obstacol ar putea fi prețul deoarece nu oricine e dispus să dea atâta pe o mașină. Panasonic NA-148XR1 poate fi cea mai bună alegere dacă nu aveți un alt brand favorit și bugetul e destul de flexibil. Seria acesta nu oferă prea multe variante dar cea de sus mi se pare suficient de performantă pentru cei care vor să spele mult și să obțină rezultate foarte bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu