Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Panasonic NA-148XS1, mașină de spălat cu Inverter

Mașina de spălat Panasonic NA-148XS1 vine cu diverși senzori: Econavi (AutoCare), de încărcare, de temperatură a apei, optic. Dispune și de tehnologii moderne care reduc consumul de resurse, îmbunătățesc rezultatele. E evident că face parte din segmentul premium deoarece are un design special și un ecran LCD multifuncțional. O mașină de spălat ca aceasta poate oferi rezultatele dorite, însă nu toți avem un buget așa de mare. Din păcate, modele acestea nu oferă și uscător incorporat, iar dacă e nevoie de unul, puteți opta pentru unul clasic deoarece poate usca mult mai mult.

Alternativele sunt destul de multe și pot să fie de la alți producători, dacă nu aveți un singur producător preferat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panasonic NA-148XS1, mașină de spălat cu Inverter

Încărcarea acestui model e frontală și se poate observa ușor că una e diferită (e mult mai mare). Nu are un panou de control clasic ci unul ceva mai avansat. Caracteristicile tehnice care vă interesează sunt: centrifugarea de 1400 RPM, capacitatea de încărcare de 8kg și clasa de eficiență energetică A+++. Are o clasă de eficiență foarte bună și consumul e undeva la 0.61 kWh într-un program obișnuit.

Programele sale sunt următoarele: rapid, cămăși, prespălare, bumbac, lână, ușor de călcat și altele. Important e că aveți din ce alege, iar unele funcții simplifică procesul de spălare. Dacă nu vă descurcați, mașina vine cu un manual de utilizare care puteți să-l studiați. Pe partea de funcții, modelul de sus mai prezintă: blocare butoane, avertizare acustică finalizare program și programare întârziată. Are o adâncime mai mare decât alte modele similare, dar nu ar trebuie să vă deranjeze.

Plusuri: are o ușă destul de mare, consum redus de resurse, destul de silențioasă, centrifugare superioară și fiabilitate ridicată.
Minusuri: e ceva mai mare decât alte modele.

Panasonic NA-148XS1 arată foarte bine, de aceea am și pus clipul de mai jos. Veți observa cât de ușor se poate selecta un program și care butoane trebuie să fie folosite. dacă nu știți care program s-ar potrivi, AutoCare pare să fie programul ideal deoarece se adaptează funcție de gradul de murdărie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu