≡ Meniu

Panasonic TX-32C200E, televizor cu funcție monitor

Panasonic TX-32C200E face parte dintr-o serie nouă dar accesibilă. Spre deosebire de C300E, acesta are un sistem audio inferior ca și putere dar și mai puține HDMIuri. Cred că două HDMIuri sunt de ajuns, iar două porturi USB sunt bine-venite (unul e de tip 3.0). Deci se poate reda un film, de exemplu, de pe un stick și nu mai trebuie să luați laptopul cu voi și să-l conectați la o priză pentru a viziona filmul preferat. Astfel playerele media nu mai sunt așa de populare dar nici căutate. Nu cred că veți găsi un televizor mai mare din aceeași serie, poate doar unul mai mic.

Dacă vreți să optați pentru același brand vă recomand un model mai mare, cu Android și tehnologii avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panasonic TX-32C200E, televizor cu funcție monitor

E vorba de noua gamă de televizoare care e ceva mai bună decât anterioară. Fiind un model accesibil, nu puteți avea pretenții la prea multe dotări. Are tuner TV decent – DVB-T/C (poate reda posturi HD), redare media, USB 3.0, USB 2.0, HDMI, VGA, Scart și multe altele. Nu le enumăr chiar pe toate deoarece cele anterior menționate sunt cele mai importante. Poate că multe dintre ele nici nu le veți folosi, dacă-l vreți doar ca un înlocuitor pentru vechiul model.

Chiar dacă un televizor nu e mare, puteți economisi spațiu dacă-l montați pe perete. Cam orice televizor poate fi pus pe perete cu un kit de montare compatibil iar prețul acelui accesoriu nu e foarte mare. La televizorul de sus nu aș alege acel kit de montare, însă pentru modele mai mari e necesar. Designul e plăcut și e oferit de piciorele sale care susțin televizorul dar și rama e destul de îngustă.

Plusuri: USB 3.0, poate fi folosit ca monitor, preț foarte bun, design plăcut.
Minusuri: e doar HD.

Panasonic TX-32C200E e alegerea corectă pentru cei care vor o alegere ieftină și bună, însă pentru ceva mai multă performanță, trebuie să optați pentru alte serii. Nu cred că ar trebui să vă îndreptați atenția spre un alt brand deoarece și acesta oferă modele competitive și cele mai bune vin cu Android (cele Smart).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu