≡ Meniu

Panasonic TX-32C300E, televizor HD de 81 cm

Panasonic TX-32C300E e alegerea corectă pentru cei care vor un televizor mare și ieftin. Fiind de 81 cm, cred că poate fi pus oriunde în casă (dormitor, sufragerie, bucătărie), însă un televizor mai mare ar fi ideal în sufragerie și nu unul oarecare. În același preț nu prea sunt modele FullHD, însă o imagine mai bună e bine venită. Dacă îl vreți doar pentru a viziona posturi TV, e televizorul perfect. Ceva mai bun mi se pare un televizor Smart deoarece vine și cu caracteristici tehnice superioare+tehnologii noi.

Ideea e că sunt multe televizoare dar nu toate sunt accesibile iar care au performanțe mari, au și un preț pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panasonic TX-32C300E, televizor HD de 81 cm

Un ecran de 81 cm poate fi cu imagine HD sau FullHD, dar și restul caracteristicilor sunt importante. Mă refer la luminozitate, refresh, contrast și unghiuri de vizibilitate. Toate acestea sunt decente la acesta însă e loc de mai bine. Ideea e că întotdeauna există un model ma ibun dar și bugetul trebuie să fie flexibil.

Alegerea unui televizor depinde de bugetul vostru sau chiar și de cât sunteți dispuși să dați pe un televizor. Deasemenea, e foarte important ca televizorul să ofere exact ceea ce aveți nevoie. Poate că un televizor Smart e prea sofisticat și pentru conținut media preferați să folosi laptopul ori chiar o tabletă.

E de apreciat că are un număr mare de porturi HDMI, dar nu cred că le veți folosi. Un port HDMI e de ajuns pentru a conecta un media player sau chiar laptop. Un model mai bun ar fi fost ideal ca să folosiți ca monitor pentru desktop.

Plusuri: sistem audio puternic, preț atractiv, design plăcut, redare USB și multe HDMIuri.
Minusuri: nu are imagine FullHD.

Panasonic TX-32C300E e cel mai mare din serie deoarece are imagine HD iar televizoare de 40 de inci cu imagine HD nu veți găsi. Ideea e că o serie își menține caracteristicile tehnice indiferent de diagonală și așa e la mai toți producătorii. Deci dacă vreți un televizor cu caracteristici superioare, e cazul să vă îndreptați atenția spre un alt tip de televizor

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu