≡ Meniu

Panasonic TX-32CS510E, televizor Smart cu Adaptive Backlight Dimming

Televizorul LED Panasonic TX-32CS510E e alegerea corectă pentru cei care vor mai multă funcționalitate. Dacă un televizor de 32 de inci vi se pare mic, atunci o alegere ceva mai bună dar și mai scumpă ar fi de 42 de inci. Depinde de seria aleasă și de cât de mult vreți un televizor Smart. În același buget puteți lua unul non Smart cu ecran mai mare. Sunt mulți producători care oferă soluții bune și acesta e doar unul dintre ei.

Alternativa corectă la acesta e un televizor mai mare cu imagine 1080p. Sunt destule televizoare dar nu toate oferă aceleași tehnologii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panasonic TX-32CS510E, televizor Smart cu Adaptive Backlight Dimming

Acesta are iluminare de tip LED iar calitatea imaginii depinde și de tehnologiile oferite. Smart TV-urile sunt ceva mai bune dar numai la capitolul porturi (sunt ceva mai multe) și la capitolul funcționalitate. Pe partea de sunet are difuzoare de 10 W fiecare, tehnologie V-Audio și Dolby Digital Plus.

Imaginea e una de tip 768p și are contrast ridicat pentru o claritate mai bună. Nu e un ecran mare – 80 cm, dar alegerea ecranului se face în funcție de încăpere dar și de distanța de la care îl folosiți. Are și dotări clasice ca: tuner TV DVB-T/T2/C, player multimedia integrat, USB, două HDMIuri, LAN, WiFi etc. Un televizor inteligent are nevoie de tehnologii wireless pentru a reduce numărul de cabluri dar se poate conecta la internet și cu un cablu de rețea.

Caracteristicile speciale diferă de la un brand la altul și chiar dacă e vorba de același tehnologii/dotări, denumirile pot să difere: my Home Screen, EPG, aplicații, browser web, Swipe & Share, DLNA, VIERA Link, HbbTV și Audio Return Channel.

Plusuri: interfață plăcută, contrast excelent, nuanțe de negru mai intense, design elegant etc.
Minusuri: ecran HD.

Panasonic TX-32CS510E nu e un televizor mare sau cu cine știe ce rezoluție, dar impresionează la alte capitole. Dacă vreți ceva mai simplu pentru că bugetul e mai restrâns atunci alegeți un televizor clasic și ulterior se poate achiziționa un media player cu Android, de exemplu. Există multe media playere și software-ul e foarte important.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu