≡ Meniu

Panasonic TX-32CS600E, televizor FullHD Smart de 80 cm

Panasonic TX-32CS600E face parte din noua generație de televizoare Smart și interfața e îmbunătățită. E bine că se dezvoltă și partea software deoarece utilizatorii caută o interfață cât mai utilă și prietenoasă. Deasemenea și numărul de funcții e bine să fie mai mare. Din poza de jos se observă că finisajul e pe argintiu și rama e îngustă, astfel că imaginea pare mai mare. Nu mai e nevoie să-l puneți pe perete deoarece și așa ocupă puțin spațiu. Doar un model de 42 de inci e semnificativ mai mare și caracteristicile tehnice sunt la fel dacă e vorba de aceeași serie.

E destul de scump pentru un televizor de 80 cm, dar nu e chiar banal. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panasonic TX-32CS600E, televizor FullHD Smart de 80 cm

E vorba de noua generație 2015 și nu e vorba de una oarecare. Are multe tehnologii audio și video că doar nu e un televizor clasic. Pe partea de sunet are difuzoare de 10 W fiecare, iar la imagine se poate observa o rezoluție ceva mai bună decât la restul televizoarelor – 1080p. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune – 176 grade, iar calitatea audio e dată atât de specificațiile tehnice cât și de tehnologii.

Tunerul TV e unul de tip DVB-T/T2/C și poate recepționa posturi HD, adică la o calitate video decentă. La capitolul conectivitate are tehnologie WiFi, LAN, HDMIuri, USB, component etc. Accesorii incluse depind de serie însă la aceasta e inclusă doar telecomanda specială. Caracteristicile speciale sunt următoarele: EPG, aplicații, browser web, DLNA, Swipe & Share, HbbTV, VIERA Link, mod hotel și audio Return Channel.

Plusuri: are un design elegant pe argintiu, două porturi HDMI, sunet clar și puternic.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Panasonic TX-32CS600E nu e singurul model de la acest brand ci mai există și altele, dar acesta e cel mai mic. Mulți producători nu mai oferă televizoare mici (adică sub 32 de inci) dar nici utilizatorii nu mai caută așa ceva. Oricine își dorește un televizor cât mai mare, dar bugetul nu le permite o alegere foarte mare, de aceea și cele de 32-42 de inci sunt bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu