≡ Meniu

Panasonic TX-32DS500E, televizor smart din generația 2016

Panasonic TX-32DS500E e un televizor apărut pe piață pe la mijlocul anului 2016 și se evidențiază prin faptul că nu costă mult, softul smart și porturile de rețea. Dacă sunteți de părere că va ocupa prea mult loc în camera dvs atunci îl puteți monta pe un perete prin intermediul unui suport compatibil Vesa 200×200, iar aici s-ar putea să găsiți ceea ce căutați.

Modelul acesta e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are multe porturi utile și un tuner digital dublu (are inclusiv DVB T2). Alături am pus și o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

Panasonic TX-32DS500E, televizor smart din generația 2016

Pe partea de specificații acest model e unul care excelează întrucât vine cu o rezoluție 1366×768 pixeli, unghiuri de vizualizare ok, conexiuni de rețea și sunet ok (2x10W).
Softul nu e cel mai avansat de pe piață, dar există diverse aplicații utile printre care aș enumera-o pe cea pentru Youtube.
În cazul în care dorești ceva mai avansat atunci poți conecta un player multimedia la el, iar în acest fel poți beneficia și de pe urma softului Android, dacă te interesează așa ceva.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un cost de achiziție mic, că are conexiuni pentru net, disponibilitatea a două porturi HDMI și că are player multimedia. Un alt motiv suplimentar pentru a achiziționa acest produs ar fi că are garanție 5 ani, aceasta fiind o promoție valabilă aici până pe 30 iunie 2015.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție Full HD.

Deci, dacă te interesează un dispozitiv care să te ajute să urmărești emisiunile preferate la calitate HD ori filme de pe harduri externe atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea.
În cazul în care dorești să vezi un film de pe laptop la calitate superioară atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dacă aveți dubii referitoare la calitatea produselor de la acest brand atunci aș trebui să vă spun că e vorba despre un brand japonez care face produse de calitate superioară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu