≡ Meniu

Panasonic TX-32DS600E, TV cu My Home Screen cu rezoluție Full HD

Panasonic TX-32DS600E e un televizor de 80 centimetri (aproximație din 32 inci) care are soft smart și rezoluție Full HD. Poate fi utilizat pentru vizionarea de conținut din multiple surse, mai exact, de pe net, de pe memorii USB și de la cablu (tunerul integrat e unul HD).
Un model precum acesta din seria DS600E se adresează celora interesați de un aparat ieftin care să fie „multivalent”.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și nu ocupă prea mult loc în cameră deoarece vine cu posibilitatea de a fi montat pe un perete prin intermediul unui suport 200×200. Eu recomand să puneți aparatul pe un suport deoarece așa o să arate mai bine și se va elibera foarte mult loc.

Panasonic TX-32DS600E, TV cu My Home Screen cu rezoluție Full HD

Chiar dacă are o diagonală mare de 80 centimetri, consumul de curent e unul mic de 67W care vă va ajuta să economisiți la facturile la curent.
Poate fi utilizat pe post de monitor întrucât vine cu HDMI, iar pentru conectarea unui hard extern aveți la dispoziție două USB-uri.
Dacă vreți să vă uitați la posturi TV calitate HD atunci trebuie să știți că acest model are tuner digital dublu.
E foarte interesant cum televizoarele moderne au o greutate extrem de mică, modelul de față având 7 kilograme.

Pentru achiziția acestui model ar fi disponibilitatea conexiunilor de rețea, tunerul digital, softul smart (bazat pe Firefox) și funcția de monitor. Software-ul e unul care suportă diferite aplicații așa încât
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K și soft Android. Lipsa 4K nu e o problemă prea mare deoarece acest model e unul care se ridică la standardele de azi.

Deci, dacă ești interesat de un televizor modern, dar care să să încadreze în bugetul tău (maxim 2000 lei) atunci acest Panasonic ar fi recomandarea mea. Vizual nu arată deloc rău întrucât arată precum un televizor Bravia de la Sony.
Dacă ești pasionat de posturi TV la calitate HD atunci trebuie știut că acest model are slot CI+ în care poți introduce un card și să ai acces la posturi HD… dacă ai și un abonament corespunzător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu