≡ Meniu

Panasonic TX-40C200E, televizor 102 centimetri

Panasonic TX-40C200E e un televizor cu funcție monitor care a apărut în anul 2015. Are o diagonală de 102 centimetri, iar rezoluția e una de 1920×1080 pixeli așa încât să poți vedea filme HD sau Blu-ray. Are și tuner digital dublu pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD.
Televizorul se adresează în principal persoanelor care vor un aparat la care să urmărească filme ori emisiuni la calitate superioară.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care se remarcă prin design special și multe porturi. Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model am pus alături o poză cu el.

Panasonic TX-40C200E, televizor 102 centimetri

Televizorul TX-40C200E e unul nou de la Panasonic și se recomandă prin cele două porturi HDMI, ecranul cu diagonală mare, calitatea imaginii și fiabilitatea.
Pentru vizionarea diferitelor fișiere de pe memorii externe aveți la dispoziție un port USB 3.0. Această versiune de USB e una mult mai rapidă decât versiunile anterioare.
Vine dotat cu tuner digital dublu, dar asta nu înseamnă că are două intrări de antenă deoarece are numai una.
Cu ziceam și la început, acest aparat poate fi utilizat și pe post de monitor deoarece are port D-Sub, dar poate că în unele cazuri ar fi cel mai bine să conectați PC-ul prin HDMI deoarece imaginea ar putea să fie mai de calitate.
Sunetul e unul de calitate deoarece are două difuzoare de 6W fiecare, iar ca o caracteristică superioară aș aminti Dolby Digital Plus.

Pro achiziția modelului de față ar fi costul de achiziție mic, că vine de la un brand de încredere, că are multe porturi și tunerul HD.
Contra ar fi lipsa softului smart, dar acest lucru poate fi compensat prin faptul că poți conecta un player cu Android la el.

Deci, dacă te interesează un televizor la care să poți vedea meciuri, emisiuni ori alte lucruri atunci acest model e recomandarea mea.
Divertismentul care-l poți viziona poate fi unul din mai multe surse, adică de la cablu, de pe HDD-uri externe ori de pe playere externe (de pe net și altele în funcție de cât de capabil e playerul).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu