≡ Meniu

Panasonic TX-40C300E, televizor LED de 102 cm

Televizorul Panasonic TX-40C300E e un LED destul de mare adică cu imagine de 102 cm, iar acest aspect se poate observa cel mai ușor din numele său. Chiar dacă există televizoare similare dar mai ieftine, ei bine, nu toate au 200 Hz. Veți observa că o mare parte dintre ele au 100Hz, adică imaginea nu e la fel de reală. Cu cât e mai mare acea rată de refresh, cu atât imaginea e mai naturală (e eliminat blurul). Acest brand oferă multe televizoare bune și acesta e unul dintre acelea. Din păcate, concurența e destul de mare și dacă nu vă place această variantă, probabil că ați alege una mai performantă.

Ca și alternative sunt televizoarele mai ieftine ori chiar cele cu funcții Smart, depinde ce vă doriți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panasonic TX-40C300E, televizor LED de 102 cm

Acest model are imagine LED de 40 inci iar dacă ar fi fost și Smart, prețul ar fi fost mult mai mare. Nu are un ecran foarte mare astfel încât să nu-l puteți pune unde doriți, dar cu un kit de montare se poate instala ușor. Caracteristicile speciale sunt următoarele: rezoluție FullHD, refresh de 200Hz, unghiuri de vizibilitate de 176 grade, aspect lat, diagonală de 102 cm etc. Acestea sunt cele mai importante specificații și care contează.

Dotările unui televizor nu sunt multe dar sunt bune: tuner TV care poate reda posturi HD, intrare pentru antenă și player multimedia. Nu trebuie să uităm nici de porturi deoarece veți conecta un laptop sau un player la acesta. Mai precis, e vorba de următoarele: Scart, două HDMI-uri, USB 2.0, ieșire pentru căști și altele.

Plusuri: sonorizare bună, imagine mare, 200Hz, unghiuri de vizibilitate bune și porturi HDMI.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Panasonic TX-40C300E nu e unul Smart dar cred că pute fi în acest preț, dar depinde de preferințe și oricum nu ar fi avut cine știe ce funcții. Seriile mai avansate oferă caracteristici mult mai bune și dotările sunt superioare. Unele televizoare chiar nu mai au nevoie de sistem audio suplimentar, player, adaptoare sau mai știu eu ce deoarece aut totul incorporat pentru a oferi cea mai bună experiență.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu