≡ Meniu

Panasonic TX-40CS520E, televizor smart 100cm

Panasonic TX-40CS520E e un televizor de ultimă generație care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre a afișa o imagine de calitate… că e vorba de filme Blu-ray ori posturi HD de la cablu. Rezoluția televizorului e Full HD, iar posturile HD sunt posibile de vizualizat mulțumită tunerului digital dublu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată foarte bine și poate fi utilizat pentru diferite lucruri cum ar fi divertisment de pe net ori, de la cablu ori de pe dispozitive externe. Eu zic că se prezintă bine dpdv vizual, lucru vizibil de alături, dar și din preview-ul de la final.

Panasonic TX-40CS520E, televizor smart 100cm

Ecranul acestui Panasonic TX-40CS520E e unul de 100cm (transformare aproximativă din 40 inci), rezoluție e de 1920×1080 pixeli și portul wireless e integrat pentru o conectare rapidă la net. Evident că poți conecta televizorul la net folosind portul normal, acest lucru fiind bun în cazul în care nu ai router.
Calitatea imaginii e una ok deoarece are unghiuri de vizibilitate 176/176 grade, iar rezoluția e ok. Pe lângă acestea, mai ajută și refresh-ul ok.
Se poate monta pe perete cu ajutorul unui suport de aici.
Calitatea sunetului e foarte bună, iar puterea e una decentă. Dacă vrei să se audă mai tare atunci probabil că ar trebuie să investești și într-un sistem audio dedicat.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, brandul de top (e unul japonez și știm cu toții că ei fac aparatură de top), prezența tunerului digital și că are browser web (mulțumită softului avansat).
Contra ar fi că nu are Android. Acesta nu e un minus prea mare deoarece un televizor nu va înlocui niciodată un laptop, telefon ori tabletă. 🙂

Deci, dacă vă interesează un soft avansat atunci vă recomand acest model. Nu costă deloc mult și afișează imagini de calitate din orice unghi și de la orice sursă.
În cazul în care doriți să vedeți mai în detaliu cum se prezintă aparatul atunci din clipul de alături puteți vedea acest lucru. Clipul prezintă o despachetare a produsului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu