≡ Meniu

Panasonic TX-40CS620E, TV Smart cu tuner triplu

Televizorul Panasonic TX-40CS620E e unul care are o diagonală de 100 centimetri și spre deosebire de TX-40CS630E nu are suport 3D, dar asta nu-i o problemă. Fiind un televizor al anului 2015 evident că are soft smart și porturi de rețea (inclusiv cel wireless).
Un model precum acesta se adresează celora pasionați de filme Blu-ray ori de divertisment de calitate de pe stream.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în orice situație. Vizual nu arată rău, lucru sesizabil din imaginea de alături.

Panasonic TX-40CS620E, TV Smart cu tuner triplu

Pe partea de specificații acest model e unul care are o diagonală de 40 inci (în centimetri vine aproximativ 100cm) și o rezoluție 1920×1080 pixeli. Poți viziona posturi la calitate HD deoarece are tuner digital triplu, însă în cazul cablului s-ar putea să ai nevoie și de un abonament specific.
Cred că ar trebui să vă spun că unghiurile de vizibilitate sunt ok, mai exact e vorba de 176/176 grade… foarte apropiat de 178 cât are IPS în mod normal.
Softul e unul ok din punctul meu de vedere întrucât vine cu browser web și cu o mulțime de aplicații utile. Nu e un soft la fel de avansat precum Android, dar o să vă faceți treaba cu el. Browser-ul e unul similar cu cel de pe tabletă și cred că o să vă descurcați a-l utiliza. 🙂

Pro achiziția acestui televizor ar fi că nu arată rău, că vine la un cost ok, fiabilitatea ok și consumul de curent redus (49W). Nu e rău nici faptul că vine cu wireless integrat, acest lucru ajutându-te la conectarea fără fir a acestui televizor.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K, dar nu e un lucru major întrucât de la o anumită distanță nu mai faci diferență între 1080p și 4K.

Deci, în cazul în care ești interesat de un televizor modern atunci eu îți recomand acest model. Nu doar că afișează o imagine de calitate, dar are și diferite lucruri care îl fac un televizor premium.
Poți să-ți faci o părere despre cum se prezintă vizual din clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu