≡ Meniu

Panasonic TX-40CS630E, TV Smart cu suport 3D

Panasonic TX-40CS630E e un televizor al anului 2015 care incorporează un tuner TV triplu, soft smart și un ecran de 100 cm (transformat din aproximativ 40cm). Vine și cu suport 3D așa încât să puteți vedea filme într-o altă dimensiune, iar faptul că are rezoluție 1920×1080 pixeli te va ajuta să poți vedea filme Blu-ray.
Se adresează celora cu un buget mediu care vor un televizor avansat din toate punctele de vedere.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar costă puțin, ci care se descurcă formidabil în orice situație.

Panasonic TX-40CS630E, TV Smart cu suport  3D

Pe partea de specificații acest model se evidențiază cu diagonala de 100 centimetri, cu rezoluția Full HD și cu tunerul digital triplu. Cei care vor un televizor pentru divertisment online trebuie să știe că acest model are wireless integrat.
Are chiar și player multimedia integrat care facilitează vizionarea diferitelor tipuri de fișiere audio și video.
Softul e atât de avansat încât are chiar și browser web pentru a vizita site-urile preferate în timpul pauzelor publicitare. Pentru anumite servicii există aplicații dedicate. 😉
Montajul pe un suport TV se va face foarte ușor deoarece are o greutate de 12 kilograme, iar suporturi compatibile găsești aici.
Sunetul e unul la fel de ok precum imaginea întrucât are o ieșire de 2x10W.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, multitudinea de porturi și unghiurile de vizibilitate bune.
Din păcate nu are rezoluție 4K, dar acest lucru nu e chiar așa de rău deoarece de la o anumită distanță nu mai faci deosebire între Full HD și Ultra HD.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii. Televizoarele celor de la Panasonic au fost bune din totdeauna, iar acesta vine să reconfirme acest lucru.
Probabil că vă va interesa și consumul de curent, iar din această cauză trebuie să vă zic că televizorul acesta e unul care are un consum de 49W, deci deloc mare. În ziua de azi e foarte bine să să alegem modele cu un consum mic întrucât toate aparatele au nevoie de mult curent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu