≡ Meniu

Panasonic TX-40CX400E, televizor 4K cu funcții Smart

Panasonic TX-40CX400E e o alegere foarte buna deoarece imaginea e splendida și interfața televizorului e prietenoasa. Cu siguran?a, un sistem de operare era mai bun dar fiecare brand optează pentru altceva. Aceste serii vin în diferite dimensiuni sau variante, dar cele mai mici par cele mai atractive datorită prețului. Dimensiunea ecranului țin de camera în care doriți să puneți televizorului dar e important și de la ce distanță în priviți. Adică nu are sens să luați un televizor de 150 cm dacă îl țineți la 2 metrii de voi.

Dacă vi se pare prea scump atunci puteți lua unul Full HD ori optați pentru o altă modalitate de finanțare (rate fixe). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panasonic TX-40CX400E, televizor 4K cu funcții Smart

Acest LED a fost lansat anul acesta și are tehnologii dar și caracteristici tehnice decente. Imaginea e una de 100 cm și calitatea e una superioară – 2160p (e numită Ultra HD sau 4K). Are tehnologie de imagine 2D-3D care convertește imaginea și refresh-ul trebuie să fie de cel puțin 200 Hz. Un refresh mai mare reduce acel blur care poate să apară la filme sau jocuri (când se schimbă brusc imaginea).

Conectivitatea trebuie să fie foarte bună la un televizor modern și performant, de aceea are multe porturi și tehnologie WiFi. Poate fi conectat la un PC, laptop sau consolă daică poate fi și un bun monitor. Oricum, televizoarele avansează mai mult decât monitoarele. Nu cred că veți conecta prea multe la el deoarece are un sistem audio decent, player multimedia integrat și tuner TV decent. Caracteristicile speciale sunt următoarele: DLNA, Netflix, Miracast, HbbTV, browser web și EPG.

Plusuri: are 4 porturi HDMI, tehnologie wireless, arată bine, imagine 4K și funcțiile inteligente.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Panasonic TX-40CX400E face parte dintr-o serie destul de ieftină și nu mă refer la una clasică ci la una Smart 4K. E ca și cum ați avea patru televizoare FullHD într-unul singur, deci prețul nu poate fi prea mic. Nici nu are sens să căutați un televizor 4K cu diagonală mai mică deoarece nu există încă și sincer nu văd rostul. Dacă vreți să beneficiați de o calitate .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu