≡ Meniu

Panasonic TX-40CX670E, model 4K cu soft smart

Pentru cei interesați în a vedea filme Ultra HD pe un televizor de 40 inci (aproximativ 100 centimetri) recomand acest model datorită facilităților oferite și prețului ok. Să nu mai zic de faptul că vine de la un brand de top care face produse electrice și electrocasnice de top.
E un produs al anului 2015 care nu are doar ecran 4K, ci și tuner digital triplu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă ireproșabil în diferite situații cum ar fi vizionatul de filme 4K, posturi TV la calitate digitală și conținut de pe web.

Panasonic TX-40CX670E, model 4K cu soft smart

Acest televizor smart al anului 2015 e unul care are un ecran de 100 centiemtri, unghiuri de vizibilitate 176/176 grade multe facilități care îmbunătățesc calitatea imaginii.
Pentru conectarea la net vă puteți folosi de LAN ori de wi-fi-ul care e integrat. Evident că cel mai ușor e să conectezi aparatul la net folosind wireless, dar asta presupune să ai și router.
Numărul de porturi e mare, fiind vorba de 3 HDMI-uri, tot aâtea USB-uri și altele. Numărul mare de porturi te ajută să poți conecta multe aparate la el pentru a vedea conținut de pe ele ori cu ajutorul lor.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, posibilitatea montării pe perete, că vine de la un brand ok și că are tuner digital triplu.
Contra achiziției ar fi că nu are soft Android. Acest lucru nu e unul rău deoarece poți cumpăra un player care să compenseze acest neajuns. 😉

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine, să afișeze conținut din mai multe surse și să nu coste prea mult atunci acest Panasonic ar fi recomandarea mea.
Nu trebuie să investești într-un player extern deoarece acest aparat are unul integrat pe USB cu care poți vizualiza diferite fișiere de pe un stick USB ori un hard extern. Utilitatea portului HDMI e pentru a conecta un player extern mai bun ori pentru a conecta un laptop așa încât să vezi filme de pe el la o calitate mult superioară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu