≡ Meniu

Panasonic TX-40DS400E, TV smart cu tuner dublu

Panasonic TX-40DS400E e un televizor apărut pe piață pe la jumătatea lui 2016 și se recomandă prin diagonala de 100 centimetri, rezoluția Full HD și în special prin softul bazat pe Firefox OS. Având un sistem de operare avansat are și un browser capabil precum și suport pentru aplicații.
Un aparat precum acesta poate fi utilizat pentru divertisment de calitate din diverse surse cum ar fi cablu TV, memorii externe și Internet.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e modern și ușor de utilizat de oricine. Din imaginea alăturată se poate vedea mai bine cum arată acest televizor, iar dacă va e frică de faptul că va ocupa prea mult loc în cameră atunci trebuie știut că poate fi montat pe un perete utilizând un suport TV 200×200 de aici.

Panasonic TX-40DS400E, TV smart cu tuner dublu

Are integrat un player media pe USB care vă permite vizualizarea rapidă a fotografiilor și clipurilor direct pe ecranul televizorului. Rezoluția ne-am fi așteptat să fie una Ultra HD, dar e doar Full HD. Oricum, majoritatea filmelor sunt la calitate 1080p și încă nu e nevoie de ecrane 4K, dar sunt sigur că în maxim 2 ani o să avem standard 4K pe toate TV-urile. Eu zic că nu au pus 4K pe acest model din considerente de preț, dar și de utilitate deoarece de la o anumită distanță nu mai vedem diferența dintre 4K și HD.

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand de top, fiabilitatea crescută (poate prindeți și o promoție cu garanție 5 ani), imaginea de calitate, softul avansat (acest soft a fost implementat pe telefoane, dar văd au trecut la televizoare), multitudinea de porturi și tunerul digital dublu.
Contra ar fi că nu are Android.

Deci, dacă te interesează un aparat în fața căruia să te poți relaxa după o zi de lucru atunci acest TV ar fi recomandarea mea. Evident că întotdeauna există alternative, dar eu consider că Panasonic e un brand matur, și același lucru poate fi spus și de modelul de televizor de față.
Mi-aș fi dorit să vă pun și un video review, dar în momentul de față nu e disponibil așa ceva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu