≡ Meniu

Panasonic TX-40DS500E, TV LED de 100cm

Panasonic TX-40DS500E e un televizor de 100 centimetri (aproximație din 40 inci) care vin cu soft smart de tip Firefox OS care vine cu diferite aplicații, rezoluție Full HD și tuner digital dublu. Poate fi montat pe perete prin intermediul unui suport Vesa 200×200 (care-l puteți lua de aici), iar în acest fel o să eliberați din spațiul din cameră.
Televizoare moderne precum acesta se recomandă celora care vor un aparat nou pe bani puțini, dar care să afișeze o imagine de calitate superioară, indiferent care ar fi sursa.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia cumpărăm un aparat care nu doar arată bine, ci care are și tehnologii la zi care te ajută să vezi divertisment din multiple surse (cablu TV, Internet, memorii externe etc).

Panasonic TX-40DS500E, TV LED de 100cm

Ecranul acestui TV e unul de 100 centimetri cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar numărul de porturi e unul mare (două HDMI-uri, un USB și porturi de rețea, inclusiv wireless).
Datorită faptului că nu are un ecran prea mare și că e unul de tip LED, acest model are un consum mic de curent (54W).
Conectarea la net se poate face în două moduri, dar cel mai bine ar fi să conectați aparatul la net doar prin wireless.
Playerul integrat e unul foarte avansat deoarece e unul care poate reda mai multe tipuri de fișiere multimedia printre care muzică, poze și filme.

Sunt mai multe motive pentru care cineva ar cumpăra modelul acesta, iar printre acestea ar fi că are o garanție de 5 ani (ofertă valabilă până la sfârșitul lunii iunie 2016), că nu are un cost de achiziție mare, panelul de calitate superioară, tunerul digital dublu și disponibilitatea slotului CI+.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K.

Deci, dacă te interesează un model de televizor care să nu coste prea mult și care să arate bine în livingul dvs. atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Dacă aveți un laptop și vreți să vedeți filme la dimensiune mai mare atunci acest model ar fi foarte bun deoarece are vine cu funcție monitor, adică are porturile necesare conectării unui desktop PC ori a unui notebook PC:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu