≡ Meniu

Panasonic TX-40DS630E, televizor smart de 100 centimetri

Panasonic TX-40DS630E e un televizor de 100 centimetri cu soft smart bazat pe Firefox OS și cu porturi de rețea. Un aparat precum acesta se adresează celora interesați de un aparat pe care să urmărească posturi TV la calitate HD, filme Blu-ray și divertisment online (Youtube, Netflix etc).
Conectarea la net se face foarte ușor folosind portul wireless, iar pentru vizionarea de posturi calitate HD se poate folosi slotul CI+ care-l veți primi de la furnizorul de cablu.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care poate fi utilizat pentru divertisment din multiple surse. Acest model Viera 40DS630E e unul de culoare gri, iar din această cauză o să ai un televizor premium cu aspect premium.

Panasonic TX-40DS630E, televizor smart de 100 centimetri

Cele mai importante lucruri de menționat pe partea de caracteristici ar fi ecranul de 40 inci (aproximativ 100 centimetri) cu rezoluție 1920×1080 pixeli, softul avansat și că are porturi pentru conectarea diferitelor aparate importante.
În cazul în care doriți un soft avansat atunci aș recomanda să luați un player cu Android și să-l conectați la acesta.

Motive pentru achiziția acestui televizor există multiple, de la faptul că are un design atractiv și până la faptul că are înglobată multă tehnologie utilă. Modelul acesta din 2016 care un design mult diferit față de cele ale anului anterior, iar asta e un avantaj major pentru noi. Printre tehnologiile moderne cu care acest model e dotat se numără wireless, tunerul digital și LED. Acestea ne ajută la o conectare rapidă la net, posibilitatea vizionării de posturi TV la calitate superioară și la obținerea unui consum minim de curent.
Motive contra nu ar exista întrucât chiar e un aparat care își face treaba bine.

În concluzie, dacă vrei un aparat care să-ți afișeze divertisment din multiple surse atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Am pus alături un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model. Din această prezentare puteți vedea ce conține cutia și cum arată meniurile televizorului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu