≡ Meniu

Panasonic TX-40DX600E, televizor cu my Home Screen și rezoluție 4K

Panasonic TX-40DX600E e un televizor modern al anului 2016 care vine cu sistem de operare Firefox OS (numit my Home Screen), rezoluție 4K și tuner digital dublu. E un aparat cu suport pentru aplicații moderne, iar conectarea la net se poate realiza cu sau fără fir.
TV-ul acesta e unul modern adresat persoanelor interesate de un aparat modern ca aspect și cu tehnologie nouă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic cu o diagonală de 100 centimetri care are rezoluție 3840×2160 pixeli. Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model. Mi-ar fi plăcut să pun și un clip cu acesta, dar încă nu există un video review sau o prezentare video.

Panasonic TX-40DX600E, televizor cu my Home Screen și rezoluție 4K

Modelul TX-40DX600E vine cu un număr mare de porturi, mai exact 3 HDMI și două USB-uri, printre multe altele. Având port Wi-Fi puteți conecta aparatul la net fără vreun fir și în acest fel nu o să aveți la vedere cabluri.
Softul e unul destul de avansat care inițial a fost pe telefoane și acum l-au mutat pe televizoare. E vorba de Firefox OS, iar aplicațiile suportate le puteți vedea aici.
Divertismentul pe care-l puteți savura poate veni de pe net, de la cablu ori de pe un hard extern.
Având porturi USB puteți conecta nu doar un hard, ci și diferite periferice pentru un control diferit de cel cu telecomandă.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că poate fi montat pe perete, procesorul puternic (un model quad core care va asigura fluiditate), softul avansat (browser-ul e unul bazat pe Firefox) și consumul mic de curent.
Contra ar fi că nu are tuner pentru satelit. Oricum, lumea se uită mai mult la posturile de la cablu ori la filme de pe Blu-ray.

Deci, dacă vrei un aparat modern care să te poată ajuta să beneficiezi de divertisment de calitate din orice sursă atunci acest model ar fi recomandarea mea. Pentru eliberarea de spațiu din cameră puteți monta aparatul pe un suport TV 200×200, iar astfel de modele găsiți aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu