Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Panasonic TX-40DX650E, televizor 4K cu Firefox OS

Televizorul Panasonic TX-40DX650E reprezintă una dintre cele mai accesibile soluții Smart de la acest brand și care oferă o imagine excelentă. Calitatea imaginii e dată de rezoluția mare dar și de tehnologiile oferite. Designul acestui model e destul de reușit iar piciorușele argintii îi oferă un plus de eleganță. Dacă nu vă place acest model, atunci puteți alege unul cu diagonală de 123 cm sau 139 cm care face parte din aceeași serie. Pentru un ecran mare veți observa mai ușor anumite detalii și de la o distanță mai mare.

Alternativele pot să fie chiar și de la alți producători deoarece concurența e destul de numeroasă pe segmentul Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panasonic TX-40DX650E, televizor 4K cu Firefox OS

Caracteristicile de imagine sunt satisfăcătoare deoarece e vorba de un model al anului 2016, care poate fi folosit ca monitor pentru o consolă de jocuri. Rata de refresh e destul de mare și nu văd de ce ați alege o generație anterioară. E foarte important ca un televizor să aibă toate porturile necesare, adică să fie cât mai diversificate și conectivitatea la internet să fie și wireless. Deci, e nevoie să aveți un router wireless bun (Dual Band cu WiFi ac) dacă vreți să conectați wireless mai multe gadgeturi și să nu aveți probleme.

Caracteristicile speciale ale acestui televizor sunt destul de multe și țin de partea Smart. Nu le voi enumera pentru că sunt multe și probabil că le știți deja. Puteți folosi telefonul ca și telecomandă dacă vi se pare mai ușor. Oricum interfața nu e aceeași la toate brandurile, pentru că depinde de dotările fiecărei serii.

Plusuri: arată foarte bine, sistem de operare bun, calitate video excelentă, sunet destul de clar și puternic.
Minusuri: nu prea sunt.

Panasonic TX-40DX650E e o recomandare de la acest brand și cred că noua generația de televizoare e chiar competitivă, dar e loc de mai bine. Nu aș avea ce să-i reproșez pentru că nu e chiar atât de scump și nu e vorba de o serie premium. Am pus prezentarea de mai jos pentru a vedea mai bine cum arată un astfel de model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu