≡ Meniu

Panasonic TX-43CX740E, televizor 4K cu soft inteligent

Panasonic TX-43CX740E este un televizor apărut pe piață pe la sfârșitul lui 2015, iar printre lucrurile cu care se remarcă ar fi softul inteligent, că are wireless integrat, multitudinea de porturi, unghiurile de vizibilitate excelente și consumul nu prea mare de curent.
SOftul din dotare e unul smart și trebuie să vă așteptați la prezența unui browser, a aplicației HbbTV și suportului pentru aplicații diverse.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și poate fi utilizat pentru divertisment din multiple surse.
Din imaginea alăturată se poate vedea că televizorul e unul dotat cu un stativ foarte aspectuos, iar la sfârșitul prezentării de față am pu un clip video.

Panasonic TX-43CX740E, televizor 4K cu soft inteligent

Pe partea de caracteristici se laudă cu mai multe lucruri, iar printre acestea ar fi tunerul digital triplu, ecranul mare cu rezoluție 4K și softul extensibil cu aplicații.
Diagonala de 108 centimetri și rezoluție 3840×2160 pixeli facilitează vizionarea filmelor Blu-ray, dar și a celora 4K. Și, faptul că are unghiuri de vizibilitate 178/178 grade (caracteristice unui panel IPS) putem spune că acest televizor e unul premium.
Tunerul integrat e unul triplu cu suport pentru televiziune terestră, prin satelit și prin cablu. Să nu înțelegeți greșit deoarece televizorul are doar o intrare de antenă.
Conectarea la net se poate face prin intermediul portului LAN ori a celuia wireless. Prin folosirea wi-fi mai eliberăm din cablurile de prin casă.

Pentru achiziția acestui model ar fi mai multe lucruri precum dotările de generație nouă, multitudinea de porturi, unghiurile de vizibilitate și imaginea calitativă.
Contra achiziției ar fi că nu are sistem Android preinstalat (ar fi avut suport pentru mai multe aplicații întrucât în Google Play Store sunt foarte multe).

Televizorul acesta se adresează celora interesați de un aparat care să poată fi utilizat la multiple lucruri, adică de la jocuri și până la vizionat de filme 4K.
Unii vor zice că lipsa DTS e un minus considerabil, dar eu nu cred întrucât televizorul poate fi utilizat pentru o multitudine de lucruri, iar acest lucru compensează acest neajuns.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu