≡ Meniu

Panasonic TX-48AS640E, televizor 3D cu wireless LAN incorporat

Panasonic TX-48AS640E este un televizor smart cu suport 3D și ecran care are diagonala de 121 centimetri. Se adresează în principal celora care vor un TV mare pentru camera de zi cu care să poată urmări posturi TV la calitate HD ori filme Blu-ray (aparatul are rezoluție 1920×1080 pixeli).
Face parte din generația 2014 și de aceea nu are Android, dar are un soft avansat cu care ai acces la diferite aplicații pentru servicii online importante. Accesul depinde de regiunea selectată în televizor deoarece în România nu avem Netflix ori Hulu.

Modelul TX-48AS640E are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care poate fi montat pe perete pentru a economisi spațiu. Montarea se poate face cu un suport TV de aici care să să fie compatibil Vesa 400×200.

Panasonic TX-48AS640E, televizor 3D cu wireless LAN incorporat

După cum ziceam mai sus, acest model are o diagonală de 48 inci, rezoluție 1920×1080 pixeli, tuner TV digital dublu și un consum mic de curent (63W). Poți conecta un sistem audio ori alte aparate la el prin intermediul a 3 porturi HDMI.
Conectarea televizorului la net se poate face prin intermediul unui port LAN ori a celui wireless care e integrat.
Legat de ecran trebuie să spun că unghiurile de vizibilitate sunt aproape perfecte fiind de 178 grade.
Fiind TV 3D trebuie știut că trebuie cumpărați ochelari separat, iar aceștia (Hama pentru Panasonic Active Shutter) costă vreo 50 lei și poate îi găsești aici.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că vine de la un brand ok, disponibilitatea softului avansat (cu browser și aplicații), că are player multimedia integrat și că poate fi montat pe un perete pentru a reduce spațiul ocupat în cameră.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K și că nu are Android.

Deci, dacă te interesează un televizor care să arate bine și să ofere o imagine de foarte bună calitate atunci recomandarea mea ar fi acest Panasonic. Evident că mai sunt alternative, dar acesta are o fiabilitate ridicată și afișează imagini la calitate ok.
Din clipul de alături poți vedea un review video mai detaliat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu