≡ Meniu

Panasonic TX-48C320E, TV smart cu player multimedia

Un televizor Viera de top e acest Panasonic TX-48C320E întrucât are o diagonală de 121 centimetri, rezoluție Full HD și soft smart. De la început trebuie să vă spun că acest model e unul fără suport DTS, iar asta înseamnă că la filmele *.mkv nu o să aveți sonor, dar asta nu-i o problemă întrucât o să vă meargă o mulțime de tipuri de fișiere video și audio.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arat bine, ci și unul cu multiple porturi. Din poza de alături poți vedea cum se prezintă televizorul de față.

Panasonic TX-48C320E, TV smart cu player multimedia

Ecranul e unul de 48 inci (aproximativ 121 centimetri) cu suport pentru filme care au maxim rezoluție 1920×1080 pixeli, iar dacă vrei să vezi posturi TV la calitate digitală atunci în acest sens te va ajuta tunerul digital.
Aparatul e dotat cu două porturi HDMI așa încât să poți conecta la el un player Blu-ray și eventual un sistem home cinema. Are integrat un player multimedia pe USB, iar acesta poate reda fișiere multimedia (filme, muzică și poze) de pe memorii USB ori harduri externe.
Sunetul e unul ok deoarece are mai multe caracteristici superioare la acest capitol, dar nu strică să conectați un home theater ori ceva de genul.
Puteți conecta laptopul la acest model prin intermediul unui port D-Sub (VGA) care e deținut de acest dispozitiv și în acest fel putem spune că e un TV cu funcție monitor.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, aspectul plăcut, că are facilități utile și că poate fi extins cu alte aparate. Prezența wi-fi și LAN sunt alte lucruri pozitive, iar acest lucru trebuia menționat deoarece pe multe magazine online nu scrie că are wireless, deși are.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K și sistem de operare Android.

Deci, dacă te interesează un aparat care să nu coste prea mult și care să poată fi utilizat pentru divertisment din multiple surse atunci un astfel de Panasonic Viera ar fi recomandarea mea.
Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la consumul de curent deoarece acest aparat e unul care are un consum mic de curent întrucât are tehnologie LED.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu